Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tampony a odprawa celna Głupie pytanie ale proszę o odp

Polecane posty

Gość gość

W pon lecę na wakacje i chciał nie chciałjsze wziac tampony. Mam te z aplikatorem no i zapakuje je do dużego bagażu. I pytanie czy się nie przeczepia? Słyszałam o różnych akcjach z tamponami w roli głównej a trochę wstyd iść odpakowywac tampony jeszcze przed rodzina

Gość bazienka
no ja cie prosze... nie powinni poza tym zawsze mozesz sobie je powyjmowac z aplikatora ( mi i tak te aplikatory gowno daja, i tak trzeba poprawiac palcem) i normalnie w woreczek foliowy

Gość gość
Jaki wy zakładacie te tmpony że każda ma problem?

Gość gość
Się nie pytam jak sobie włożyć tylko czy nie każą mi tego odpakowywac. Mi akurat łatwiej z tym aplikatorem. Dziękuję za odpowiedzi ;)

Gość gość
W pon lecę na wakacje i chciał nie chciałjsze wziac tampony. Mam te z aplikatorem no i zapakuje je do dużego bagażu x Główny bagaż zdajesz przy odprawie i nikt Ci nie każe otwierać walizki, do podręcznego też możesz wziąć, oni prześwietlają bagaże, ale nie każą wyjmować, tylko telefony, aparaty foto, laptopy itp musisz wyjąć z podręcznego.

Gość bazienka
glowny bagaz nie leci z toba wiec w sumie tylko wstepnie moga go przeswietlic i nara podreczny przewietlaja i jesli maja jakies watpliwosci to dopiero rewizja wiec wloz sobie do glownego i spij spokojnie ;)

Gość Wowka Głupek
Ale csipy chyba nie prześwietlają czy jest tam pon?

Gość gość
Ty sie ciesz ze cie do osobistej niezawolajom i niebedziesz musiala tampona z pezy wyciagac jak ja.

Gość gość
bazienka dziś glowny bagaz nie leci z toba ???? Ale ci wali