Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcemy 500 plus, wolimy niższe podatki.

Polecane posty

Gość gość

Nie można wspierać patologii, która i tak wszystko wyda na alkohol. Lepiej wspierać rodziny, w których 2 rodziców pracuje. Chore rodziny, w którym przynajmniej jedna osoba siedzi w domu, powinny ponosić wyższe koszty np. podatek od bezrobocia.

Gość gość
A my wolimy 500+ bo we dwoje pracując i wychowując 3 dzieci mamy na rękę ok. 4200 zł. Zmiana stawki podatkowej dałaby nam może 100-200 zł więcej

Gość gość
Polacy są przeciwni 500 plus, tylko patologia i spolszczeni Ukraińcy, Cyganie i inni. Nie podoba mi się to, że dba się tylko o nich - Polacy utrzymują biedny wschód, gdzie liczy się tylko alkohol i fajki. Z dzieci wychowanych w takich rodzinach też nic dobrego nie będzie.

Gość gość
we wszystkich zachodnich krajach jest dodatek na dziecko zeby bylo latwiej je utrzymac.to jest zupelnie normalne.patologia moze zdazyc sie wszedzie nawet wsrod wyksztalconych ludzi

Gość gość
Sporo osób tak myśli. Wszyscy moi znajomi idą na wybory, żeby nie dopuścić do tego, że PiS będzie nas gnębił jeszcze 1 kadencję. Na PO oczywiście też nie głosujemy. Mam już dosyć nowych danin. Wszystko poszło w górę.

Gość gość
Bogate, bezdzietne lemingi (spora część to geje i lesby) głównie z Warszawki są przeciwko polityce prorodzinnej rządu PiS. Reszta Polski popiera tę politykę i dlatego Prawo i Sprawiedliwość ma niesłabnące poparcie większości elektoratu

Gość gość
12:59 poparcie maleje z każdym miesiącem. Mam znajomych, którzy mają dzieci i właśnie dlatego nie chcą rządów PiS-u. Tylko patologię można kupić za 500+.