Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna i koledzy pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Chciałbym wam przedstawić moją sytuacje i proszę was o pomoc. Od paru miesięcy jestem w zwiazku z moja dziewczyną na początku wszystko było w porządku spotykaliśmy sie razem wychodziliśmy razem z przyjaciółmi na imprezy. Lecz od pewnego czasu zaczeła ze mną co raz mniej pisać lub wolniej odpowiadać i zaczeła sie spotykac z innymi chłopakami mówi ze to są koledzy ona ma 16 lat a oni są wieku 23/24 pisze z nimi co dziennie woli spedzic z nimi dzien niż ze mną ostatnio była taka sytuacja że powiedziała mi zebym przyjechał wieczorem tak na godzine do niej bo cały dzien idzie do kolegów na impreze. Jak sie okazało była jedyną dziewczyną tam. Lub dopiero chciała sie spotkać gdy ją gdzieś wezme np do kina. To wtedy odwołała spotkanie z innym chłopakiem. Nie wiem co robic. Ostatnia sytuacje która chce wam przedstawic to był wieczor i sie zapytałem czy zależy jej na spotkaniu z jakimś jej kolegą to odpowiedziała mi ze bardzo i jemu tez zależy na tym zeby sie zobaczyli chociaz nigdy sie jeszcze nie widzieli i nie chce isc ze mną tylko sama a ja sie martwie i nie chce jej pościć samej do jakiegos typa starego co go nawet nie widziała . Od paru koleżanek jej dowiedziałem sie ze ci koledzy nadużywają alkoholu i mozna powiedzieć ze innych substancji tez. Pomocy co robic ?

Gość gość
Buhahahahaha