Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żyje 8 lat z despotą

Polecane posty

Gość gość

Który rani słowami, macha łapami, ciągle gada, że mam problem z myśleniem, że rzyga na mój widok, że jestem chora,że stoję mu na drodze do zmian ..mam 40 lat,ona 42. Mieszkamy razem bez ślubu nie mamy dzieci, ostatnio nigdzie razem nie chodzimy, nawet nie rozmawiamy bo albo żyje pracą i premiami albo wykończeniem domu swojej siostrzenicy. Ciągle gada przez telefon, ciągle poucza że nic nie rozumiem, że dom jest jego, że nic nie mam do gadania:( Pracuję po 12 godzin, wmawia że i tak nic nie robię, że na co mi urlop jak mogę iść do innej pracy,on może nagadać mi ją uwagi zwrócić nie mogę. Nie jem, nie śpię, nie wiem co robić to mam pracę, swoje wspomnienia .. nie mam nawet z kim pogadać bo każdy myśli że mam szczęście :( jem tabletki na uspokojenie, żeby spać jakoś j nie myśleć .

Gość gość
brak ślubu brak dzieci i jeszcze z nim jesteś?, sodomasochista, rzyg:O

Gość gość
Tabletki się stosuje/ połyka / przyjmuje a nie je. A poza tym to provo.

Gość gość
Ja mam 34 lata i wynajmuję mieszkanie z alkoholikiem dla którego koledzy są na pierwszym miejscu. Też nie mamy ślubu ani dzieci (na szczęście). Dla niego przyjechałam z mojego miasta. Mam go już dość ale nie mogę na razie wrócić do rodziców, zresztą mieszkanie z rodzicami to był koszmar.

Gość gość
Masz 34 lata i jeszcze cie nie stać na wynajęcie bodaj kawalerki?

Gość gość
Wole wziąć kredyt i kupić swoje.

Gość gość
Co ty wolisz a co robisz to dwie rozne sprawy. Jedna siedzi wiele lat z despotą, druga z alkoholikiem, to wasze wybory.