Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzaskoczona

Testy owulacyjne

Polecane posty

Gość gośćzaskoczona

Hej. Idac tokiem rozumowania i tresci ulotek testow owu , test taki jest pozytywny gdy kreska testowa jest takiego koloru jak kontrolna lub ciemniejsza.... i tu niespodzianka, wcale nie !!! To zalezy od testow. U mnie 2 dni byla mocna 2 kreska lecz po lekturze na forach powinnam uznac je za negatyw i tak tez zrobilam...po tych 2 dniach kresek juz nie bylo tz byly blade baaaardzooo. I co ? Przed tymi dzniami z mocna kreska i w nie moj partner wcale nie zamierzal uwazac bo przeciez nie sa dodatnoe mimo tego ze wiadomo plemniki moga zyc pare dni tam w srodku. Pewnie czeka mnie testowanie za tydzien ...tak za tydzien bo moja psychika nie wytrzyma dluzej

Gość gość
czy ja dobrze zrozumiałam z tego bełkotu, że ty traktujesz testy owulacyjne jako metodę antykoncepcji?

Gość gość
Ja niewiem gdzie ty wyczytałaś że musi być ciemniejsza. Owulacja występuje jak kreska zaczyna blednąć. Ta najciemniejsza sugeruje szczyt hormonu i że owy wystąpi od 8-72 godzin jak hormon l będzie spadał

Gość gośćzaskoczona
14:20 nie traktuje tego jako srodek antykoncepcyjny musialo by mnie troche pogiac :/ 14:25 Tak wyczytalam w instrukcji i wiem ze od piku lh w ciagu kilkudziesiecu godzin moze wystapic owulacja. Chodzilo mi konkretnie o kolor kresek bo test testowi nie rowny a duzo dziewczyn czeka na tem super mocny paseczek

Gość gośćzaskoczona
Napisalam ze nie zamierzal wcale uwazac bo ja chce dziecka ale jeszcze nie koniecznie teraz .a testow uzywam zeby poznac swoj organizm