Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciekawe POZYCJE z kamasutry

Polecane posty

Gość gość
Mój stary jest tak leniwy, że szczytem jego możliwości jest 69. Czego bym nie zainicjowała, to zaraz mnie przerzuca na plecy i wieje nudą. Boże...

Gość gość
hehe. Promujesz ta strone? bo ją znam i czesto tam szukam pozycji. na google nie ma nic ciekawego albo juz wszystko przetestowane.

Gość Ania36

Większość w pozycji misjonarskiej ma orgazmy, więc jest to taka droga na skróty po np. męczącym dniu.

Ciekawi mnie jak to jest u was z osiąganiem orgazmu w tych bardziej ekstramalnych pozycjach.

Gość Ania36

Napiszcie o najdziwniejszych pozycjach w jakich osiągnęliście nieziemskie orgazmy.

Gość Ania36

My z mężem przerobiliśmy już wszystkie pozycje że Sztuki kochania i niektóre są super i się do nich wraca a niektóre to raz i wystarczy.

Nasza najdziwniejsza to chyba jak ja byłam do góry nogami oparta głową i przedramieniami o podłogę,tyłek na oparciu fotela,a mąż wchodził we mnie od tyłu od góry.No więc on szczytowal ja nie zdążyłam bo chyba mi krew z miejsc intymnych spłynęła do głowy i poprostu czułam ogromne ciśnienie w glowie w głowie a nie orgazm.