Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z 31letnim facetem żonatym Mam 19lat Moja mama nie akceptuje tego zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Nie rozbilam malzenstwa celowo Twierdzil że jest wolny Mimo to twierdzi że mnie kocha stara się Ze okłamał mnie bo mnie kocha i że mu zalezy. Płakał gdy chciałam go zostawić dałam sobie czas na przemyślenie Maja 12 letnia córkę Rozmawiałam z jego żona ona twierdzi że I tak nie mieli przyszłości Zdradzali się i klocili Że to dobry facet Co mam robić? Gdybym wiedziała że jest żonaty to w życiu bym z nim nie poszła do łóżka. Byłam dziewicą I nie w głowie mi przygody były myślałam o nim poważnie... czuje że jemu też bardzo zależy Co robić? Mama twierdzi że jestem nalożnica zonatego dzieciatego chłopa I że ją zawiodłam I że skoro raz mnie okłamał to już zawsze bedzie No ale ja myślałem że jest wolny

Gość gość
Nie dziwię sie

Gość gość
Moja mama nie akceptuje tego zwiazku x Bo to nie jest związek xD To jest relacja, dla niego układ a dla ciebie miłość xD

Gość AUTORKA TEMATUU
Zdążyłam się do niego przywiazac

Gość gość
Jesli facet zdradzal, to Ciebie też zdradzi. Normalny facet najpierw bierze rozwód, a potem wchodzi w nowy związek.

Gość gość
To,ze zonaty to mnie nie martwi, ale ta roznica wieku? Aa co jal bedzie chcial zalozyc rodzine? Nie za mloda jestes?

Gość gość
Pozwól mu współżyć z mamą to się do niego przekona, będzie najlepszym zięciem na świecie :classic_cool:

Niech się najpierw rozwiedzie, wtedy dopiero wznów użyczanie otworków. ;)

Gość gość
To co, moją mamę ma bzykać a mnie nie? To pomoże?