Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ginekolog

Polecane posty

Gość gość

Dzieczyny mąż ginekolog to jakiś prestiż? Na jednym z tematów przeczytałam, że status człowieka się zmienia. Przecież z takim facetem ani do łóżka bo pewnie nie ma ochoty po widokach w pracy ani nie zbada Cię.

Gość gość
Ciekawe jaki jest w łóżku

Gość gość
Myślę że to jaki jest w łóżku nie zależy od tego jaka pracę wykonuje tylko od jego charakteru. Puknijcie się.

Gość gość
Zarobi kupę hajsu i jeszcze nie trzeba go za często oglądać bo siedzi non stop w robocie. Ideal

Gość gość
Taki facet zna kobiece ciało na sto procent jest lepszym kochankiem.

Gość gość
Mój mąż też jest dla mnie prestiżem.

Gość gość
Tak gdy każde badanie i zabieg przeprowadza przy obecności osoby bliskiej pacjenta lub położnej nigdy nie będzie miał zarzutu molestowań lub gwałtu tak się bada we Francji czy Niemczech itp... A gdy jest sam na sam z pacjentom to jego wina i ma zarzuty jak ten g****iciel ginekolog z Zabrza lub ten.... " Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza" A gdy wyprasza osobę bliską z badań jest zboczencem naruszajacym Prawo bo pacjent ma Prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów!

Gość gość
Dobry pomysł jako bankomat ale jako uczuciowy kochający mąż to nie jest wstanie się powstrzymać przed pokusami młodych c**ek które ma przed nosem codziennie i również kisiel w majtkach przy badaniu nastolatek. U nas ordynator ginekolog zostawił żonę i dwójkę dzieci dla mlodej pacjentki. A takich przypadków jest mnóstwo.

Gość gość
12.44 niestety taka jest rzeczywistość nie jest w stanie facet kim by nie był pokus młodych dziewczyn czy ksiądz czy ginekolog lub urolog również gwałcili bezbronne pacjentki gdy były same na badaniu czy zabiegu.

Gość gość
Nie jestem żoną ginekologa, ale mój mąż jest, że tak się wyrażę z branży. Z racji tego mamy dużo znajomych z tego środowiska, ginekologow również. Ludzie jak każdy inny, tylko zapracowani. Kilku to nudziarze, inny to bawidamek alkoholik, jeszcze inni to normalni faceci z rodzinami.

Gość gość
Jak dla mnie zawód jak każdy inny. I tak samo z ludźmi tak jak piszesz jeden pije drugi zdradza a trzeci ma normalną rodzinę nic w tym dziwnego.

Gość gość
Facet jak facet liczy się charakter.

Gość gość
20.13 jesteś w będzie badanie krocza sam na sam powoduje że ma mokro w majtkach zwłaszcza młodej dziewczyny i pokusa molestowania czy gwałtu jest duża chyba że bada przy chłopaku dziewczyny lub położnej to jest ok.

Gość gość
A po co idzie chłopak na ginekologa, dla dużej kasy i podniecania się młodymi i świeżymi cipkami.

Gość gość
00.12 nie stety taka jest przykra prawda a nie po to by pomagać!