Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdradzacie swoich kochankow

Polecane posty

Gość gość

Z mezami??:(. Odkad mam kochanka, nie sypiam z mezem. A coraz wiecej nalega:(. Jak sobie z tym radzicie?

Gość gość
Obciongam mężowi bo to nie zdrada.

Gość gość podsłuch
Z mężem to nie zdrada.

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Ja z tym nie mam problemu bo jestem mezatka ale maz jest bardzo rzatko bo od prawie 6-u lat pracuje za granica forsy mi nie brakuje mam piekne mieszkanie i super kochanka na zawolanie.Z tym kochankiem to mialam szczescie bo gdy go poznalam to myslalam ze na jedna noc tak jak jego popszednicy, ale gdy ujrzalam jego meskosc to az oczy reka przytkalam a druga go za tego kulasa zlapalam, po chwili juz sie z tym pogodzilam i zaczelam sobie go do buzi wkladac nie moglam tak mocno buzi otworzyc ale zolac wepchalam i troche jezykiem go pomasowalam.Do pipki to juz latwiej wchodzil bo dziewica nie bylam i juz na tym spotkaniu zadecydowalam ze juz mam to co chcialam i innego nie bede szukala,To bylo moje najlepsze rozwiazanie jak meza niema to jemu daje az cipka czerwienieje,mnie to pasuje a on jest bardzo zadowolony bo ma zdrowa dame do j****ia tak jak to zawsze mowila mama

Gość gość
Alez to obrzydliwe. A ja pytalam powaznie:(. No, troche powaznie :), aby nabrac dystansu do calej glupiej sytuacji w ktora sie wpakowalam I nie wiem jak z niej wybrnac:(