Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jakiego wieku puściłybyście córkę na wakacje z chłopakiem we dwoje?

Polecane posty

Gość gość
10:59 Tacy jak twoja siostra ciągną i ciągnąć będą, to nie ma związku z wczesną ciążą.

Gość gość
Mylisz się gowniaro, córka mnie oszukiwała, ale dojrzała, zmądrzała i dzisiaj mi dziękuję, że nie byłam koleżanka tylko matka.Opowiedziala mi jakie głupoty robiła i jakie chciała robić i jakie miała szczęście, bo zawsze umiała się wycofać mając w głowie wpojone zasady z domu.Teraz sama jest matka i wychowuje dzieci tak samo jak była wychowywana.Swoim chamstwem nie podpisuj się, bo w d***e tylko byłaś i g****o tylko widziałaś.

Gość gość
gość dziś co to ma do tematu ?

Gość gość
Zależy od córki i od chłopaka, nie mam granic typu "17 bo tak".

Gość gość
11:07 Do kogo piszesz? Trochę kultury. Jesteś matką i bacią? Żałosne.

Gość gość
Bo zasady trzeba wpajać od małego i wtedy nie trzeba zabraniać. Ja zostałam tak nauczona, że wiedziałam, że seks zawsze w jakimś stopniu może prowadzić do ciąży i zawsze o tym pamiętam.

Gość gość
Możesz się jej dorzucić jeśli Cie na to stać bez specjanych wyrzeczeń, ile uważasz, ale jak jest dorosła to na większą cześć wakacji powinna mieć własne środki, albo połączyć pracę z wakacjami gdzieś za granicą XXXXXXX Ale szansę na zajście wzrastają jeśli młodzi co noc uprawiają seks. Czy w drodze po bułki spotka kilka pijanych napalonych zdesperowanych kobiet? młodzi spotykając się w weekendy mają taką samą szansę splodzić dziecko jak młodzi bzykajacy się non stop przez dwa tygodnie? X Widzę ktoś tu ma niezłą obsesję na punkcie seksu. I oczywiście jesteś zapewne człowiekiem z rodzaju "juz ja dobrze wiem co sie tam wyprawia na tych wyjazdach/wakacjach!" A pewnie w życiu na takim wyjeździe nie byłaś, bo Tobie też mama zabraniała. I teraz z tego powodu jesteś dumna, bo seks zaczęłaś uprawiać jak już byłaś dorosła i odpowiedzialna i z silnym zamiarem prokreacji. I nigdy nie pomyślałaś, że jednak coś w życiu cię ominęło.

Gość gość
11:11 Ty mnie kultury nie ucz smarkulo, najpierw sama jej się naucz.Starszych od siebie się nie poucza.

Gość gość
Obsesję na punkcie seksu mają niewyżyte dzieciaki, a rodzice mają rację, wszystko w swoim czasie, amen.

Gość gość
Mylisz się gowniaro, córka mnie oszukiwała X A wiedziałam, że tak było:) Ciekawe skąd? Dziękuję, w moim wieku zostać nazwana gówniarą to komplent:) XXX Teraz sama jest matka i wychowuje dzieci tak samo jak była wychowywana X Czyli kolejne pokolenie jest uczone jak ściemniać rodzicom, zamiast być uświadamiane o uczuciach, seksie, związkach i antykoncepcji? XXX Teraz sama jest matka i wychowuje dzieci tak samo jak była wychowywana.Swoim chamstwem nie podpisuj się, bo w d***e tylko byłaś i g****o tylko widziałaś. X Mam jednak nadzieję, że nie,bo sama Pani ora siebie, swoją kulturę i swoje metody wychowawcze:)

Gość gość
Uuu, mamuśka wyluzuj i trochę więcej kultury. Jestem dojrzałą kobietą,ale strach mnie oblatuje na takie postawy jak twoja i twój poziom wypowiedzi. Nieładnie, nieładnie tak jechać po kimś,bo ma inne zdanie.

Gość gość
Jakby to ode mnie zależało, to dopiero po menopauzie. Jej, nie mojej.

Gość gość
Obsesję na punkcie seksu mają niewyżyte dzieciaki, a rodzice mają rację, wszystko w swoim czasie, amen. X Czyli wszyscy żyjemy w obsesji na punkcie seksu:) I dzieciaki i dorośli:) Ale zamiast temat odczarować, to lepiej zakazać i "wszystko w swoim czasie" "nie i już" i straszenie ciążą... I Pani Matka, przez duże M z misją, która wszystko wie lepiej i ma patent na wszechwiedzę. Ale tej wiedzy brakuje gdy trzeba w przystępny i niezawstydzający sposób rozmawiać o seksie i miłości. Autorko, serio chcesz być taką kobietą i matką?

Gość gość
Coś czuję,że matka/babcia z 11:07 była (jest?) zawodowo panią od matematyki hihi.

Gość gość
A później są zdrady, rozwody i rozbite rodziny jak takie ograniczone osoby jak ta z 11:07 uczą córki, że seks jest zły, że wiąże się tylko z ciążą itp. Ciemnogród.

Gość gość
11:32 Raczej gospodynią domową, raczej porzuconą przez męża albo z facetem o słabych możliwościach seksualnych...

Gość gość
Kimkolwiek by nie była, to wrrr na taką osobę w realu.

Gość gość
Ja mialam 16 lat jak bylam sama ze znajomymi na wakacjach. Ja bym w tym wieku corki nie puscila

Gość gość
nikt tu nie pisze,żeby być dla corki koleżanka, gdzie ty to czytasz? tylko mamą, która ma otwarty umysl i wolę na prawidłowa rodzicielską relację. Ta dorosła córka sama ma już dzieci a pani powoluje się na wychowanie od swoich rodziców. Sorki, to było wieki te,u i teraz ma się inne podejście do dzieci niż kary za niewlasciwe wg rodziców zachowaniu typu bić po rękach, pasem gdzie popradnie lub klęczeć na grochu!

Gość gość
Same jesteście z ciemnogrodu, jakie bicie, jakie łapki, kobieta mądrze pisze, a wy podsmiechujki i argumenty z d**y. Nie dac się zbałamucić gówniarzom, nie dać się zastraszyć szantazami, grozbami, taka rola rodziców i mordy w kubeł.

Gość gość
11:51 teraz sama ze sobą będziesz korespondować udając kogos innego? Dziecko to gówniarz? poziom dna i dwa metry mułu. Szkoda czasu na rozmowę z kimś tak prostackim.

Gość gość
11:51 Powinnaś się leczyć. P.S Łatwo sprawdzić, że piszesz w dwóch osobach :D

Gość gość
Moja pojechala na 2 dni w gory ze swoim chlopakiem.Miala20 lat.

Gość gość
To nie tamat dla gówniarzy, ktoś pytał o radę odnośnie córki, w jakim wieku można zgodzić się na jej wyjazd z chłopakiem i to za granicę.Odezwaly się smarkule, co to umieją tylko w necie pyska wydzierać i obrażać, do nauki dzieciaki, przyjdzie czas na dorosłość i odpowiedzialność. Wasze obelgi mam w d***e, więc spadajcie.

Gość gość
Sama nazywasz dzieci gówniarzami,smarkaczami. Wyluzuj, bo ci zyłka pęknie. Sama piszesz jak niewychowana małolatka a to niby babcia z ciebie ?! ...

Gość gość
11.28 autorką jestem ja, i od początku nie napisałam ani jednego komentarza, tylko sobie obserwuję jak postępuje dyskusja. Więc odnosisz się do innej komentatorki. A ja założyłam post z ciekawości jako córka a nie matka :)

Gość gość
Bo dzieci tutaj to gówniarze i smarkacze z racji wieku, a na dodatek źle wychowane i głupie.Znam te numery i szantaże , tylko głupi na to może się nabrać, do nauki smarki.

Gość gość
Moderacja dużo tematów z gościa zakłada typu chwytliwych tematów. Ostatnie posty są do kogos kto się tu nawypisywał obrazliwie i wulgarnie.

Gość gość
Same jesteście z ciemnogrodu, jakie bicie, jakie łapki, kobieta mądrze pisze, a wy podsmiech*jki i argumenty z d**y. Nie dac się zbałamucić gówniarzom, nie dać się zastraszyć szantazami, grozbami, taka rola rodziców i mordy w kubeł. X No właśnie swoim krótkowzrocznym postępowaniem sama dawała sie pani "bałamucić gówniarzom", co córka Pani wyznała. I właśnie to narażało Pani dziecko na niebezpieczeństwa, bo nawet pewnie nie zdawała sobie gdzie w danym czasie przebywa. A rolą rodziców jest dziecko przygotowywać do życia, również tego uczuciowego, co łączy się z seksem. Zakazywanie i niedopuszczanie do siebie myśli, że nasze małe dzieciątko jest istotą seksualną i ma potrzeby zarówno fizyczne jak i psychiczne, które będzie się starało realizować, jest conajmniej naiwne, a może nieść wiele niebezpieczeństw dla dziecka.

Gość gość
spokój trollu ! dzieci sa teraz w szkole, nie sądz po sobie.