Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irek779

Czy warto pójść na odwyk ?

Polecane posty

Gość Irek779

Cześć wszystkim. Napisałem tego posta ponieważ poszukuje pomocy mianowicie chodzi o to że od 4-5 lat nie mogę przestać pić alkoholu moje przerwy wynoszą maksimum tydzień czasu więcej nie potrafię nie pić. Próbowałem juz wszystkiego ale zazwyczaj moje metody się nie sprawują. Koniec końców i tak sięgam po alkohol. Jak mogę się z tym uporać ?

Gość gość
idź i walcz ze swoimi słabościami, bo alkoholikiem będziesz do końca życia.

Gość Burtek
Ja osobiście uważam że po prostu masz słabą wolę i ustępujesz swojemu uzależnieniu w takim wypadku mogę od siebie polecić terapie jest bardzo pomocna w tego typu przypadkach jeżeli chcesz wyjść z nałogu a nie dajesz rady to i tak jest dobrze potrzebujesz po prostu wsparcia osoby która zna się na rzeczy. Polecam tobie terapeute który sam przeszedł co nieco ja z takiego korzystałem i po dzień dzisiejszy jestem czysty od wszelkich używek.

Gość Irek779
Skoro skorzystałeś z tego terapeuty to może i ja bym skorzystał hmm... W jaki sposób mógłbym się z nim skontaktować i kto to jest ? I czy daje rade jeżeli chodzi o walkę z alkoholem ile osób już wyleczył ?

Gość Burtek
To osoba która oferuje gotowe sposoby które sprawdzają się w 100% przez pierwsze 3 miesiące odwyku później zależy dużo od twojej woli ale jakieś 90% osób wytrzymuje dalej u niego skuteczność jest naprawdę duża, do tego on sam przez 14 lat tkwił w różnego typu uzależnieniami i z tego potrafił wyjść więc i ty powinieneś dać radę jeżeli chcesz się z nim skontaktować to jego adres mailowy to kontakt@skutecznaterapia24.pl

Gość Irek779
Dzięki wielkie stary dzisiaj lub jutro skontaktuje się z nim i podejmę takową terapię a jaki koszt jest takiego leczenia ? Mam nadzieje że dam radę i wyjdę na prostą.

Gość Burtek
Plan terapii kosztuje 250zł na 3 miesiące ale później jest już z górki jak wejdziesz w ten nawyk :) Pozdrawiam i mam nadzieje żę dasz radę .