Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ameryka Express

Polecane posty

Gość gość

Oglądał ktoś? Według mnie zapowiada się ciekawiej niż poprzednie edycje

Gość gość
Najwięcej fit lovers, Chajzerów i Karolaka .. a reszta to tło. TVN dobrze wie czyi fani przyjdą oglądać to 'show'

Gość gość
Karolak jak schudł po tym programie

Gość gość
'Wielcy celebryci' bawiący się w kotka i myszkę tyle

Gość gość
Ogólnie to brawa dla nich, wiedzą chociązby z poprzednich edycji jak wygląda początek i że muszą się spakować do plecaków to nie oni ciągną walizki

Gość gość
Tak oglądacie barany i nabijajcie kabzy celebrytów, nie dość że mają darmowe wakacje to jeszcze kupę kasy zarobią bo kury domowe wpatrzone w ekran. Dlaczego nie wezmą zwykłych śmiertelników? Bo marne gwiazdeczki muszą z czegoś żyć, jak nie wakacje to badziewie serial o niczym

Gość gość
Gdyby nie celebryci to nikt by tego nie oglądał

Gość gość
Tak cię obchodzi Karolak czy inny tatuś z synkiem? Gratuluję.

Gość gość
Właśnie celebryci się dobrze sprzedają, bogaci ludzie próbujący przeżyć za dolara na dzień w krajach trzeciego świata. Wiadomo że zwykły szarak by sobie poradził, bo niektórzy Polacy żyją nawet za mniej niż dolar dziennie

Gość gość
nie, nie obchodzi mnie ich życie, obchodzi mnie bardziej to jak odstaną w kość i co tam zobaczą

Gość gość
Wygłupy dorosłych ludzi.. to nie dla mnie

Gość gość
Ktoś wierzy, że oni naprawdę żyją za dolara dziennie w czasie tego programu? Przecież to wszystko ustawka i pic na wodę. Taki show dla naiwnych. Bogaci bawią się w biednych przez kilka tygodni i po wszystkim udzielają ckliwego wywiadu Vivie czy Gali pieprząc bzdury o swojej wielkiej duchowej przemianie i odejściu od konsumpcyjnego stylu życia. A za chwilę widać ich zdjęcia na np. Pudelku jak pozują z butem na otwarciu butiku w ciuchach za grube tysiące albo wstawiają sponsorowane posty w social media. Ohyda.

Gość gość
Tak, wiadomo to jest telewizja tam musi być scenariusz, ale wydaję mi się że uczestnicy go nie znają i żyją za tego dolara dziennie, wiadomo mają wodę za free, może jedzenie też ale zadania to oni muszą robić tak samo jak samemu znalesc nocleg

Gość gość
Wierzycie w cokolwiek pokazywane w tv? Te same osoby w trudnych sprawach co w postaw na milion i innych teleturniejach, a ludzie myślą że szarak wygrywa i ślą smsy.

Gość gość
Akurat Azja/Ameryka Express nie jest ustawiona

Gość gość
a ja totalnie uważam, że to jest ustawka. Weżmy chociażby spanie. Zawsze jakims cudem udaje im się spac u jakichś ludzi w domu, ale gdyby im się nie udalo i nagle wyscig skończył się w szczerym polu, to jak by sobie poradzili? wystarczy wejsc na którakolwiek strone podpowiadącą jak sie spakować na wakacje, np https://turystyka.wp.pl/co-zabrac-ze-soba-na-wakacje-6287844139427457a/ i widac gołym okiem, ze zeby ptrztrwać noc na lonie natury, trzeba miec plecak turystyczny obładowany rzeczami. A oni te plecaki maja tak lekkie, ze laski podnoszą je jedną ręką..

Gość gość
A wtedy najstarszy z woyów zakrzyknął zayyebiem krzyżakow! Do ataku koorrffa! Za Yagiełło i Litwe zginiem!! Podnioswszy miecz ruszył cwałem wprost na zachodni zastęp krzyżaków. Za nim ruszyła lekka jazda i wilenczycy, ktorzy na łupy wojenne liczyli. Słychac było okrzyki "Do boju kurrfa, zayebac krzyzaków". Pierwsza fala wpadła z impetem w zaskoczonych rycerzy krzyżackich. Straty były bardzo wielkie. Pierwsze dwa rzędy pospadały z koni. Jeden z rycerzy zakonu podjechał do podnoszącego się litwina z zamiarem ścięcia mu głowy. Widząc kolegę w opałach jeden z woyów podjechał od tyłu i krzycząc " ja cię zapiiieeeooolę koorfa" skoczył wbił mu nóż w plecy. " Ohh du Scheisse!!!" krzyknął krzyżacki najeźdźca konając. Spadł z konia i wyzionął ducha..... Było gorąco, 15 lipca godzina 12:28 roku pańskiego 1410......

Gość gość
za dolara dziennie? to ciekawe gdzie ładują swoje telefony i kamery. bo fit lovers nagrywa swoim sprzętem między ujęciami operatorów. tak samo jak pozostali. w dodatku mają już nowe paznokcie zrobione i codziennie nieskazitelny makijaż i włosy. nie wspomnę o czystych i wyprasowanych ubraniach. w dodatku to co odwalono w ostatnim odcinku to zwykłe propagowanie kultury gwałtu i molestowanie osób. żenada.