Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mkitty

Pomocy! Kocham swoją siostre

Polecane posty

Gość Mkitty

Kilka miesięcy temu po powrocie do Polski z 8 letnich studiów za granicą dowiedziałem się, że moje młodsza siostra ma innego ojca, matka zdradziła mojego biologicznego ojca z przyjacielem.(dowiedziała się o tym jak siostra miała 14 lat) Kamila, moja siostra, uznała że to nie koniec świata i chciała mnie pocieszyć. Ma dopiero 17 lat, a jest zdecydowanie bardziej dojrzała niż ja po 26 latach życia. Nie wiem czy to normalne, ale Kamila bardzo sie zmieniła. Ostatnio widziałem ją, jak miała ok 9 lat. Zaczęliśmy regularnie spędzać ze sobą czas. Było przyjemnie. Stała się moim najlepszym przyjacielem...a w koncu miłością mojego życia. Podczas pewnego spotkania wyznała mi, że nie całowała się nigdy z chłopakiem.... Uznałem, że nauczę ja wszystkiego co wiem.... W końcu doszło do seksu. Była to najprzyjemniejsza rzecz, która mnie spotkała. Od 3 miesiecy regularnie ze sobą sypiamy, jest bardzo przyjemnie, ale mam pewne obawy. Czy seks z siostrą, która ma innego ojca jest normalny? Czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji i jest zakochany w siostrze lub bracie?

Gość gość
To jest chore, leczcie się. Downy z tego na pewno będą.

Gość gość
Nie, to nie jest normalne, jeżeli to prawda to to jest chore i obrzydliwe. Co z tego ze macie innych ojców, i tak jesteście rodzeństwem, ale przyrodnim...

Gość gość
To rznij ja na ile CI pozwla tylko nie zaplodniej jej a reszta to w rodzinie zostanie

Gość Jakochamaraba
A ja mysle ze to normalne. Milosc nie zna granic. Maja innego ojca, ale jedna matke, no i co? Czy wy panujecie nad tym w kim sie zakochujecie niby? Serce czasem tak pragnie miłości. Dbaj o nią tylko i nie skrzywdz jej i wyjedzcie z tego chorego kraju ktory nie rozumie ze milosc to milosc jakakolwiek by nie byla. Czasem z obcokrajowecem, murzynem albo w trojkacie albo z siostra przeciez to dobre ludzie kochaja sie i to jest przepiekne, oby wiecej takich histori

Gość gość
A daje w d**e?

Gość gość
Ja bym się nie zakochal w kimś kogo znam od bachora. Prowo poza tym na 100%

Gość Mkitty
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i rady. Konstruktywna krytyka również jest przydatna. Pozdrawiam.

Gość gość
Jeśli zajdzie w ciążę to dzieci mogą być upośledzone bo zbyt bliskie pokrewieństwo i tu jest cały problem.

Gość gość
w takiej co się zna od małego też się można zabujać .

Gość gość
Jasne, wyjechałeś i przez 8 lat nie byłeś w domu. .. te studia to chyba w kosmosie były.

Gość gość
Ktoś sobie napisał bajeczke do trzepania konia a pelikany to lylaja