Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta255

Intellio Designers biuro projektowe Kraków

Polecane posty

Gość Marta255

Szukam opinii o tym biurze projektów wnętrz?

Gość Andrzej _Szymkowiak
Jestem z Krakowa i moja firma miała wykonywane wnętrza przez panią Agnieszkę Liniewska-Baran z Intellio Designers. Pani Agnieszka, to projektantka z wyobraźnią, która nie proponuje sztampy i banalnych rozwiązań. Jej wnętrza są inne, niepowtarzalne, obdarzone własnym wyjątkowym klimatem. Nie znajdzie się w jej portfolio dwóch podobnych wnętrz, a każde z nich zaskakuje i zachwyca na swój, wyjątkowy sposób. Szczerze polecam wszystkim tym, którzy szukają profesjonalnej pomocy przy urządzaniu swojego wyjątkowego wnętrza, ale jednocześnie chcą czegoś więcej niż poprawnego i nie boją się czasem pójść "pod prąd". Ja zaryzykowałam i jestem moim nowym wnętrzem nieustannie tak samo zachwycona.

Gość PulinaMC
Gorąco polecam firmę Intellio z Krakowa ich projekty są na najwyższym poziomie. Pani Agnieszka to profesjonalistka z dużą wyobraźnią i fajnym podejściem do klienta. Robiła dla mnie aranżacje całego mieszkania i jestem bardzo zadowolona. Dostaliśmy wizualizacje ze wszystkimi naszymi pomysłami, a potem nadzorowała prace wykonawców. Jestem osobą zapracowaną i wiem, jak ważne są terminy, tutaj wszystko było dotrzymane na czas.

Gość Gosia Więckiewicz
Projekty premium wykonywane przez tę firmę są naprawdę dopracowane w każdym calu. Bardzo mi zależało na zaprojektowaniu apartamentu w funkcjonalny sposób i ta firma mi w tym pomogła. Podział funkcjonalny, ustawienie mebli, faktura materiałów, oświetlenie oraz wiele istotnych detali, wszystko dokładnie dostaliśmy na rysunku technicznym. Na specjalną prośbę otrzymaliśmy też projekt 3D, zawierający dokładny obraz pomieszczeń po remoncie Dobrzy fachowcy. Polecam.