Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mozzarella?

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam wczoraj ser mozzarella, w takim woreczku z płynem w srodku. Córce posmakowało, wczoraj dostała go z łososiem i makaronem, dzis z arbuzem i makaronem, na jutro kurczaka z makaronem i tym serem. Tak sie zastanawiam, bo ja w ciazy jestem i dziwne mam smaki, z czym to sie w ogole je?Z warzyw to córka jedynie ogorki kiszone:x.

Gość gość
Przeważnie z pomidorem polane oliwą z oliwek i posypane jakimś oregano, bazylią etc.

Gość gość
Z pomidorem i bazylią najbardziej pasuje. I trochę oliwy. Pokrojoną w kostkę dodaję do sałatki też z pomidorami. Super nadaje się do zapiekania.

Gość gość
pomidora corka na bank nie ruszy. no a lepszy ser niz nalesniki z czekolada:x

Gość gość
Z oliwkami i pomidorem, ale daj spokój niech je z czym jej smakuje, z szynka w kanapkę też będzie smacznie

Gość gość
No jak tu dziewczyny piszą, z pomidorem najlepiej. Ale ja często dodaje jeszcze oliwki,cebulę, czasem szczypiorek i ogórka. No i rzadko dodaję oliwę, raczej tylko doprawiam. Z kolei z tym arbuzem mnie zaintrygowalas, muszę spróbować.

Gość gość
Wiesz co? Ja bym spróbowała jej podać z pomidorem, najwyżej wyje sam ser, a może akurat ten pomidor jej podejdzie.

Gość gość
Mowila ze z lososiem lepsze, ale ze arbuzem tez dobre. Ona ma 12 lat, nie da rady jej przemycic nic co juz zna i czego nie lubi, uparta tak ze nawet nie dzgnie widelcem. Ona swego czasu potrafila z mielonego cebuje wydzielic, z leczo rozdzieli w pol rozgotowana papryke. Siedzi trzy godziny nad talerzem i dlubie :D

Gość gość
Podaj z szynka parmenska

Gość gość
Właśnie może być z ulubioną szynką. My jeszcze robimy na szybko w piekarniku. Kroimy i kładziemy na bagietkę/bułke i zapiekamy - pycha:)

Gość gość
Corka nie cgce miesa, jedynie kurczaka czasem, jak juz musi

Gość gość
podbijam , bo juz od rana krzyczy ze chce ten ser na obiad znów, ale z czym?