Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam osoby która była w Holandii

Polecane posty

Gość gość

Cześć tak jak w tytule szukam O co mi chodzi jak tam jest Wiadomo z czym Nie pisze tematu bez sensu Ponieważ szukam osoby która była tam niedawno ostatni chociaż rok W internecie na ulicy płyną różne informacje Negatywne jak i pozytywne W internecie są bardzo zroznicowane informacje i to strasznie więc niech nikt nie napiszę żebym szukał gdzieś indziej Sprawa wygląda tak że w google masz info z 2008 2010 Ciezko mi to zrozumieć niby bąka i haszysz Ale są źródła gdzie mówią że Bardzo łatwo jest tam dostępna heroina i kokaina znaczne łatwiej niż u nas Nie wiem wybieram się w tym tygodniu Niech ktoś mi opiszę jeszcze jak jest tam z dopalaczami bo miały byc one dostępne przed laty bez problemowo Czy można się tam ustawić na swój sposób Jak łatwo jest z pracą i atmosfera Dzięki za przeczytanie mojego postu Pilnie proszę o pomoc

Gość gość
Wszystko zalezy jak trafisz,na jaka prace i ludzi.To jest najwazniejsze.Kraj ladny i dobry do zycia ale maly i zapewne nudny po czasie.Jezeli chodzi o narkotyki to wielu wyjezdza tam wlasnie z tego powodu zeby sobie legalnie popalic ;-)

Gość gość
Słuchaj właśnie ja też po to jadę tam Bo się wj***lem w Hasan i bardzo mi zależy zajarac coś lepszego Jak tam jest z koka i heroina Jeden znajomy ratownik medyczny mówił mi że turki w klubach dyskotekach to normalnie rzucają a nawet czestuja na początek chcę trafić na w porzadku ludzi jak każdy wiadomo Narkotyki są ciezkim problemem Przede wszystkim niech będą takie jak w Polsce dopalki bo od nich jestem uzależniony Masz wiedzę pomóż Dzięki