Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją faceci którzy pochodzą romantycznie do seksu?

Polecane posty

Gość gość

że czekają na ta jedną jedyną z którą beda spać czy każdy jeden myśli ch*ujem i gdy ma okazję to roocha baby bez zobowiązań?

Gość gość
to drugie

Gość gość
A 30letni prawiczkowie to co? Przeciez mogliby isc do prostytutki ale wy tego nie doceniacie i tacy mezczni sa gnebieni i wyzywali oraz olewani

Gość gość
Tak, nie wyobrażam sobie seksu z kobietą, która nie jest moją żoną albo chociaż narzeczoną

Gość gość
Tak tzn z ukochaną chciałbym długa gre wstepna, pocalunki, pieszczoty itp ale pozniej tez ostrzej

Gość gość
gość dziś A 30letni prawiczkowie to co? Przeciez mogliby isc do prostytutki ale wy tego nie doceniacie i tacy mezczni sa gnebieni i wyzywali oraz olewani x Wyobraz sobie ze poznalam takiego 30 latka ktory wlasnie mowi,ze nie chce isc do d****** ale jednoczesnie mowi ze trafia na "pasztety ", a sam wygląda jak...pasztet. Typowy urzedas-mały, przygarbiony w okularkach, szczurza twarz, małe ledwo widoczne oczy i lysina. Ja dla niego jestem za ładna. Skoro wyraza sie tak o kobietach na podobnym poziomie to co on soba reprezentuje?Jaka mozna miec radosc z "takiego" prawiczka?

Gość gość
Istnieją ja taki jestem

Gość gość
Miałem okazje, ale nie skorzystałem :)

Gość gość
gość dziś - tia, też znam takie elementy. Niby to takie wielce porządne, lepsze od wszelkie maści bawidamków i badbojków, ale wynika to tylko z faktu, że taki typ nie ma powodzenia u kobiet. Znam takiego niezbyt atrakcyjnego ani pod względem fizycznym ani osobowościowym "porządnego" gościa. 170 cm w kapeluszu, krępa dziwna sylwetka, niezbyt ciekawa twarz, trochę zdziwaczały wyalienowany maminsynek i zachciewa mu się superlaski. A jak ponadprzeciętnie atrakcyjna dziewczyna (zgrabna, ładna) do której zarywa mnóstwo kolesi da mu kosza, to jeszcze potrafi powiedzieć o niej, że to pasztet, który się na nim nie poznał. :D