Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto robić wieczór panieński?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Proszę o radę mój narzeczony pracuje w delegacji i tam robi swój kawalerski,choć mieliśmy robić wspólną imprezę jak wróci. I ja teraz nie za bardzo wiem czy robić panieński,bo teraz jedynie na ostatnią chwilę zostanie grill z rodziną. Proszę o komentarz.

Gość gość
To zależy czy ty chcesz. Mi by się nie chciało ale jeśli dla cb to ważne i chcesz mieć taką imprezę, zależy ci to rób. Nie patrz na innych tylko jak ty uważasz. Chcesz tego czy nie?

Gość gość
Chciałam wspólny a teraz jest mi ogromnie przykro że zmienił plany w ostatniej chwili i trochę chcę mu pokazać że ja też mogę się dobrze bawić bez niego

Gość gość
Jest mnóstwo rzeczy, które możesz zrobić na panieński. Wystarczy wynająć mieszkanie i zrobić tam imprezę, a wcześniej wybrać się na zaplanowaną atrakcję. Np lot w tunelu aerodynamicznym, bo przecież przecież panieński to ostatni powiew wolności, to zafunduj sobie taki konkretny ;)

Gość gość
Na kawalerskim on będzie posuwał panienki jak popieprzony, bo to ostatnie chwile jego wolności. Chcesz mu być dłużna?

Gość gość
No jasne. Po to jest w tej delegacji ;)

Gość gość
ja miałam super wieczorek panieński w a1 club we Włocławku. Przyjaciółki wynajęły lożę. Kupiłysmy sobie pyszne drinki, tańczyłyśmy calą noc w naszym towarzystwie, było super, panieński nie musi polegac na zdradzie, dziewczyny i chłopaki, można się pobawić normalnie.

Gość gość
jasne, rób jak zrobisz jakiś kameralny panieński w Twoim domu to warto pokombinować trochę z ozdobami, balony, fikuśne ozdoby na głowę, czy jakies świecące gadżety albo i nawet serpentyny http://godanparty.pl to coś co na pewno doda klimatu