Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham czystą miłością

Polecane posty

Gość gość
To dlaczego nie sprubojesz ?? Co stoi na przeszkodzie ?? Moze zapros ja gdzies.. pogadajcie.

Gość gość
Tez bym chciala by ktos mnie tak Kochał , szczesciara :) echh

Gość gość
znajd no ja tez bym tak chciala

Gość gość
Bedziesz ja tak Kochal w ukryciu? Nie zrobisz nic byscie byli razem. NIE rozumiem co stoi na przeszkodzie zeby jej to powiedzieć. Masakra kuzwa z niektorymi chlopami

Gość gość
Taka miłość zdarza się rzadko zależy tylko czy każdy na nia zasługuje lub jest jednostronna ot i tyle.

Gość gość
wczoraj kocham kocham kocham xxxx Ja tez.

Gość gość
Już nie

Gość gość
Też tak kiedyś kochałem delikatną szatynkę o niezwykłej urodzie. Ona nic o tym nie wiedziała. I co? Nic. Pojawił się taki, który od razu powiedział jej, że ją kocha i było pozamiatane. Poszła z nim. Ja wyszedłem na skończonego frajera i przegrywa.

Gość gość
Kocham kocham kocham bardzo bardzo bardzo nie wytrzymam już bez ciebie TAK.

Gość gość
kogoś a co cię to interesuje?

Gość gość
Nic nie dzieje się bez przyczyny. Wszystko w naszym życiu ma jakiś sens, te dobre i złe rzeczy. Może nawet bardziej te złe uczą nas więcej..pokory i wlewają nam trochę więcej rozumu, który umknął na chwilę ..Głęboko wierzę, że wszystko jest potrzebne dla człowieka, ale z umiarem, który czasami tak ciężko zatracić w euforii, w mylnych wyobrażeniach.. Kiedyś dawno temu, modliłam się o dobrego męża, a teraz go mam, moje prośby zostały wysłuchane...Nie, nie jestem już taka święta , jak kiedyś..Mój mąż jest moim najukochańszym , najcudowniejszym ...kochankiem i przyjacielem. Kocham go z całego serca i wiem, że on mnie również..Pragnę się z nim zestarzeć... Zna moje wszystkie demony i dalej mnie chce- to taki fajny cytat z jednego filmu, który mi się bardzo podobał:) Przesyłam dobrą energię wszystkim czytającym:)