Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwatorlasek

Nie jesteście piękne babki z kafe!

Polecane posty

Gość gość
Niech panowie którzy hejtują kobiety wrzuca tu swoje zdjęcia ? Zabawa będzie przednia

Gość gość
Pierwsze niech pokaże się Domyślny, i reszta panów którzy tu piszą wylogowani :D Ocenimy w skali 1-10

Gość gość
gość dziś Bo byle cwelowi pokazywać nie będzie. Na to trzeba zasłużyć. A co do facetów, były, która zasłużyła, widziała.

Gość gość
Niektórym został hejt na forum jak nie mogą zamoczyć.

Gość gość
Niektórym zostaje to forum jak nikt w nich nie chce zamoczyć

Gość gość
wincyj wincyj

Gość gość
I kto to mówi kapusiu z Zagłębia?:P Dziadek Domyślny podał dane Sami i jej rodziny. To z miłości. Facet w wieku jej ojca 💤

Gość gość
A jaki ty jesteś? Apollo czy mister Universum? Dlaczego żadna z tych młodych, kształtnych i mądrych nie zdecydowała się na ciebie?

Gość acordeon
Polecałem rower i ******* świeżym powietrzu..chyba nie każdy wziął to sobie do serca,a szkoda bo to działa odstresowująco i wyciszająco.Endriu czasami wystarczy odpuścić .Może to trudne dla Ciebie ale warto próbować..Ciągłe wałkowanie tego samego ciasta powoduje,że w końcu zostaje nam w rękach sam wałek...

Gość gość
Na zewnątrz pełno ładnych kobiet, a tu same grubaski i brzydale

Gość gość
661294192 zapytaj sraki czy edndriu miał jej dane. Miał chujek mały.

Obserwatorlasek dziś "... Jakim prawem piszecie, że jesteście piękne??? " x Prawem wina. Im starsze tym lepsze. ;) Ty autorze walisz bełty z CO/ 2 (nie zadbałem o odpowiednią pisownię bo i tak byś nie zrozumiał ) Jak dorośniesz to zrozumiesz. ;)

Gość Endriu Domyslny
Acordeon. Bez urazy. Prywatnie będzie. Jesteś tutaj jedynym facetem z zasadami. Serio. Imponujesz mi. Nie sciemniam. Momentami jesteś zabawny :) Prywatnie współczuję Ci. Osobiście poznałeś co znaczy siła manipulacji. Minęło parę miesięcy. Ogarnasz to? Jeżeli zbyt osobiste, nie odpowiadaj ;)

Jak nie są piękne? Są cudowne. Akordeon zaliczył JE wszystkie. Taki chłopak jest otwarty. Andrzej przy Nim to smarkacz wycierający sobie gile w rękaw, ale druga młodość robi cuda z człowiekiem a Andrzej nie może się pogodzić z tym że przegrał życie i po trupach, udowodni że jest inaczej. Jak ? O tym dopiero przeczytamy. ;)

Gość gość
Otelefon do channy z wasem to numer probny przedsylwestrowy? A moze zjazd do sztolni? Ok. Andrzej zadzwoni jam mu antena zlapie zasieg ten od prawej strony

Gość gość
Ten numer do Sami juz nieaktualny jałopo. Od kwietnia ma 601xxxccc 🖐️]

Gość acordeon
Widzisz Endriu przynajmniej przyznajesz się do tego jakim człowiekiem jesteś.Umiejętność tzw "odpuszczania" nabywa się z wiekiem (czy jeszcze nie nadszedł ten czas?) Nie wiem ile masz lat bo forum to trochę matrix,ale wydajesz się dorosłym człowiekiem.Czasami w Twoich wypowiedziach jest sens i jakaś mądrość życiowa zawarta,a kolejnym razem piszesz jakbyś wstał lewą nogą,dostał przesoloną jajecznicę na śniadanie,i wczorajszą kawę.(nie panujesz nad emocjami) Manipulowanie ludźmi przypomina mi trochę działania agentury.Nie zawsze przynosi skutek,a może narobić wiele szkód.To jest ważny aspekt każdej gry.Jeżeli przeciwnik okaże się słaby psychicznie narobimy sobie przy okazji bigosu. Napisałeś do mnie,że mam odpuścić ? Ja nie muszę niczego odpuszczać ponieważ na niczym nie jestem skupiony. Kiedyś byłem pamiętliwy i cholernie uparty.Jak wytyczyłem sobie cel to parłem jak celebryta na szkło:-) Życie jednak uczy pokory,a na szacunek trzeba sobie zapracować. ...kolejne Twoje pytanie o doświadczenia przemilczę i zostawię dla siebie.