Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajęcie mieszkania warszawa

Polecane posty

Gość gość

Cześć, niedługo przeprowadzam się do Warszawy, ale nie potrafię znaleźć mieszkania na wynajem w normalnej cenie. Nie wiem, czy coś robię źle, ale szukam faktycznej pomocy. Może mieliście podobne doświadczenia i możecie mi coś podpowiedzieć, bo trochę załamka.

Gość gość
Całkiem niedawno szukałam i wynajęłam mieszkanie w Warszawce. Ceny poszły bardzo w górę na przestrzeni ostatnich trzech- czterech lat. Powiedz mi, jak wielkiego mieszkania szukasz? jakaś konkretna dzielnica?

Gość gość
wiesz co ja ci powiem xuj ci w doope wracaj do swojej wsi

Gość gość
dziś wiesz co ja ci powiem xuj ci w doope wracaj do swojej wsi Mega żałosny koleś. Naplułabym ci w twarz, najchętniej kwasem, żeby ci morde wypaliło.

Gość gość
15:47 a ja bym ci odcial glowe i nasrał do szyi amebo umysłowa. ty jesteś nawet nie warta żebym na ciebie splunal wsiowa gnido

Gość gość
15:52 o fuj, jaki tani typ. współczuje. przysięgam.

Gość gość
Widzę że dyskusja poszła na całkiem inny tor ale wracając do tematu pytania to ja ci migę polecić jeśli nie masz jeszcze mieszkania żebyś oswiedziła mieszkania24.com am mają sporo mieszkań do wynajęcia

Gość marejj

Warto zajrzeć na megamieszkania.pl, jest z czego wybierać, mieszkania mają w różnym standardzie, ale generalnie zadbane, nie wpadłem tu na jakieś rudery które nie dawałyby się do zamieszkania. Wynająłem mieszkanie na Bemowie, żyje się dobrze spokojnie, opłaty stosunkowo niskie takie jak miały być.