Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie wynajmujecie mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

Cześć, niedługo przeprowadzam się do Warszawy, ale nie potrafię znaleźć mieszkania na wynajem w normalnej cenie. Nie wiem, czy coś robię źle, ale szukam faktycznej pomocy. Może mieliście podobne doświadczenia i możecie mi coś podpowiedzieć, bo trochę załamka.

Gość gość
Warszawa to drogie miasto. Jaka cena cię interesuje?

Gość gość
Warto zapłacić za wgląd do ofert nieruchomości na mieszkania24.com, bo jest tanio naprawdę i przede wszystkim masz z czego wybierać. Aktualne oferty, a nie, że od razu ci znika kontakt do właściciela. W Warszawie wynajem jest trudny, szczególnie w studenckim sezonie, jak to nazywam, ale przez nich na pewno ci się uda. Z mojej wiedzy wynika, że mają naprawdę sporo kontaktów. Wynajem się opłaca.

Gość adam

Okazyjnie udało mi się znaleźć mieszkanie przez stronę megamieszkania.pl. Wszystko się zgadza, standard, koszty mediów, nie mam jakiś zastrzeżeń. Nie ma problemu z rozliczeniami, można się dogadać z pośrednikiem. Codziennie aktualizują oferty na stronie, opłaca się zamówić sobie powiadomienia sms, żeby być na bieżąco i śledzić mieszkania jak tylko się pojawiają.