Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która ma lepsze nogi?

Polecane posty

Gość gość
Nogi z profilu??? z przodu pokaż.

Gość gość
Ale sucz :D

Gość gość
No i co że z profilu? Widać, że nogi długie i ładne.

Gość gość
Brak czerwonego lakieru na paznokciach minus. Wąskie usta wysmarowane czerwona szminka minus. Zgarbiona sylwetka minus. Przerośnięte buty minus. Nogi mogą być. Podsumowanie: słabo.

Gość gość
Od razu widać , że to wyżej pisała kobieta. Zazdrośnice.

Gość gość
Pudło. Facet. Postrzegający w kategoriach seksualnych. Przecież o to tu chodziło, nie?

Gość gość
Gdybym mijał taką na ulicy na pewno bym się obejrzał :) Ale osobiście preferuję że tak powiem, bardziej subtelny typ urody.

Gość gość
18:32 to z tego, że nie widać krzywizny. Fota z żabiej perspektywy czyli złudzenie długosci, a jak wyglądają z przodu nie chcesz pokazać. Lipa :p

Gość gość
Obejrzeć też bym się obejrzał, choćby z powodu odsłoniętych do tyłka pleców i wystających pośladków. Poza tym, napisałem, nogi są ok i też przyciągają wzrok. Dlatego z tyłu laska wygląda pewnie lepiej, o ile nie ma tych nóg krzywych.

Gość gość
Dziwkowaty wyraz twarzy.

Gość gość
Napiszę krótko - brałbym :)

Gość gość
Jak nie pokazuje z przodu ani z tyłu, znaczy krzywe. Co nie znaczy, że nie można przelecieć jednorazowo.

Gość gość
Twarz raczej nie bardzo. No ale jeśli mowa o nogach, no to zgoda, wyglądają świetnie (przynajmniej na tym zdjęciu).

Gość Zuzanna Amelia  æ
Glowa jest nieproporcjonalnie duza w stosunku do reszty ciala i jakby "osadzona". Zdjecie wyglada na zmontowane. Nogi nie sa zgrabne. Gdyby byly zgrabne to zdjecie zostaloby wstawione w ujeciu od tylu lub od przodu. Proporcja miedzy udem a lydka wskazuje na masywne uda. Do tego widoczne jest "tylozgiecie" w kolanie. "Tolow" na zdjeciu ma zgarbiona sylwetke oraz wypchniety brzuch mimo wciagniecia. Za male buty nigdy dobrze nie wygladaja i nie dodaja uroku. Polecalabym zrezygnowac z botow na wysokich obcasach. Moga doprowadzic do powiekszenia wady postawy.

Gość gość
Zuzanna, pokaż w takim razie swoje nogi. Ocenimy, porównamy. Czekam.

Gość gość
Zauważyłam ostatnio, że kobiety się garbią i wyginają kręgosłup w S, żeby ich nogi wyglądały na dłuższe :D

Gość gość
masywne, jak na mój gust. Myślę że 70% kobiet z kafe ma lepsze. Przy takim "ideale" nietrudno.

Gość Zuzanna Amelia  æ
gość dziś Zuzanna, pokaż w takim razie swoje nogi. Ocenimy, porównamy. Czekam. X X X X Jedynie wrodzona delikatnosc nie pozwala mi okreslic dosadnie gdzie mnie mozesz pocalowac.

Gość gość
Nie wierzę jak to czytam. Laska ma super figurę i naprawdę ładne nogi. Może styl ubioru zbyt wyzywający, ale jako facet mogę napisać, że na pewno bym się za taką na ulicy obejrzał.

Gość gość
Już gdzieś widziałem tę gębę.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Z moich obserwacji napisze , ze faceci na ulicach najczesciej ogladaja sie za kobietami wyzywajaco ubranymi i umalowanymi lub/i prowokujaco sie zachowujacymi. Niekoniecznie musza byc zgrabne.

Gość gość
Błyszczące platformy na 20cm obcasie? Co za bezguście. No ale facetom się podobają takie burdelowe gadżety.

Gość gość
ha ha Zuzanna jesteś starą zazdrośnicą i bije z ciebie żółć. ja jako kobieta potwierdzam że dziewczyna jest bardzo ładna i zgrabna, fajna sylwetka i styl, buty faktycznie troszkę tandeta ale buty zawsze można zmienić! tip dla Zuzanny, jechanie po młodych ładnych laskach nie sprawi że do twojego zwiędłego ciała wróci młodość złotko :D

Gość gość
Ale ma rację, pokazujesz jej nogi tylko z boku, czyli z przodu/tyłu jest jakis większy feler.

Gość gość
Od chodzenia na takich kopytach się MUSI coś wykrzywić, nie ma innej opcji.

Gość gość
z boku nie widac .ale jak na 30 lat to wyglada ok