Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten swiat jest do d**y.

Polecane posty

Gość gość

Ten swiat jest do d**y.

Gość gość
Dla niektorych ;-)

Gość gość
Jesli nie jestes we wszystkich aspektach taki jak inni, to juz masz przesrane i rzeczy typu milosc nie uswiadczysz. Wystarczy jeden brak typu wyksztalcenie, uroda, pieniądze czy problem ze zdrowiem. Jeden kompleks i już nie oddychasz pełną piersią albo wpadasz w zaburzenia osobowosci czy depresje. I weź tu znajdź kogoś, kto też ma kilka wad tak jak ty... To będzie miłość? Nie sądzę. To ma być życie, gdy wszystko cie od malego omija? Mozesz sobie poogladac jak zyja inni albo pomarzyc.

Gość gość
gość dziś - no dokładnie, ja jestem introwertyczką z nadwagą i gruszkowatymi proporcjami ciała (zdaniem jednej byłej znajomej - murzyńskimi) i to wystarczy by mieć prze/j****e. Albo olewana albo traktowana jak ofiara albo jak ktoś w rodzaju nadwornego błazna.

Gość gość
dziś ja w życiu wazylem różnie od 57 do 113 i to traktowanie mnie przy największej wadze w życiu było okropne jak robiłem zdjęcia do dowodu byłem wysmiany w jysk rzuciła we mnie rachunkiem w obi obsługa była niemiła a jak szedłem przez miasto jedząc loda dziewczyna patrzyła na mnie z niedowierzaniem jaki blady gruby nollajf z domu wyszedł

Gość gość
gość dziś - no cóż ja aktualnie mam apogeum swojej wagi (a wiele razy chudłam - tyłam) i odczuwam różnicę pomiędzy obecnym traktowaniem a tym kiedy byłam kilkadziesiąt kilogramów lżejsza. Mam ogromne tendencje do tycia, z wiekiem metabolizm spada i coraz trudniej się chudnie, być może na coś jestem chora tylko o tym nie wiem (odczuwam pewne niepokojące objawy) i pomimo, że sporo się ruszam i nie jem jak opętana jestem przy sobie, choć w miarę jędrna, gdzieniegdzie umięśniona i z niezła kondycją.

Gość gość
Up ja chciałem zobaczyć jak to jest ważyć 100 i nie polecam trzeba mieć mocną psychikę żeby z brzuchem z domu wychodzić. Nie lubię być w centrum uwagi najlepiej mi gdy jestem w normalnej wadze gdzieś z boku między innymi ludźmi tłumem. Gdy wygląd zewnętrzny jest normalny i nikt nie rzuca dziwnych spojrzeń. Ciekawym doświadczeniem było kupowanie pepsi w hipermarkecie. Oburzenie ludzi :D

Gość gość
Czyli kupowanie napoju moze wzbudzac kontrowersje i szok.

Gość gość
gość dziś - ja akurat brzuch mam w normie. Jak na obecną masę ciała to naprawdę jest w miarę znośnie, ale mam bardzo duży tyłek, bardzo masywne nogi, tłuste ręce.

Gość BeautifullLuna
racja

Gość gość
Dlaczego do d**y? Do d. to jest papier a świat daje nam miliony korzyści więc wcale nie jest taki do d.

Gość gość
Fajnie, ale zakladajac ten temat autor mial na mysli raczej splycenie odczuć wlasnych przez kompleksy, a nie postrzeganie nas przez otoczenie.

Gość gość
No tak bo przecież mam nadwagę to powinieneś pić wodę.

Gość gość
Jakoś nie widać tej nadwagi :)

Gość gość
dziś ja facet to mi idzie w boiler

Gość gość
dziś Jakoś nie widać tej nadwagi usmiech.gif X Wysoki wzrost to się rozkłada, kiedyś też trzy lata cwiczylem na siłowni więc u mnie 80 to waga była wtedy plażowa ;)

Gość gość
W kurtce szerszych spodniach ścięty krócej po bokach to wyglądam praktycznie bez nadwagi po prostu postawnie. Ale wtedy byłem cięższy o 5-8kg i w koszulce bo lato. Było widać :D

Gość gość
No widzisz, jednak mozna. Zalozysz odpowiednie ubranie i juz nie jestes wyalienowany. To ja sie chyba zaczne kapac w ubraniu, zeby sie lepiej czuc .