Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZMIENNA OSOBOWOSC FACETA

Polecane posty

Gość gość

Mam wrazenie ze moj facet ma dwa rozne oblicza, rozne osobowosci..potrafi nagle zmienic podejscie o 180stopni..dajmy przyklad: on wie co mnie boli i czego nie akceptuje w zwiazku, czego oczekuje i czego bardzo nie chce, stosuje sie i nagle przychodzi dzien w ktorym zaczyna sie zachowywac jakby te wszystkie zasady sie dla niego nie liczyly, zaczyna opowiadac.. wkladac miedzy wiersze te rzeczy o ktorych nie chce slyszec a on mialby zrobic w przyszlosci..moze mnie sprawdza? jak zareaguje? albo w ten sposob chce bronic swojej wolnosci? nie wiem co o tym myslec na prawde wydaje sie to nieco dziwne.. strasznie lubi wracac do tematow ktore mnie bola i na ktore reaguje, karmi sie tym sprawia mu to przyjemnosc

Gość gość oczywiscie
Ja bym się z nim nie użerała, ale co kto lubi.

Gość gość
boje sie ze mnie skrzywdzi, czy to normalne zachowanie u faceta?

Gość gość
to nie takie proste, kocham go ale z drugiej storny nie podoba mi sie to wszystko

Gość gość
nie rozmawiam z nim o swoich problemach, staram sie nie okazywac slabosci bo moglabym stracic w jego ochach przynajmniej tak czuje, to nie jest normalne prawda?

Gość gość
z drugiej strony pisze mi pare razy dziennie ze mnie kocha ale tu chyba sie bardziej licza czyny prawda?

Gość gość
Psychol karmi się twoim strachem, słabością i bólem, kręci go panowanie nad toba, nad twoim emocjami, mówi ci, by zobaczyć twój strach, stres, zdołowanie. Psychopacie tak mają. Dostał co chciał, teraz zabawi się twoim kosztem, potrzebuje nie tylko orgazmów fizjologicznych ale i psychicznych, patrzenie na twój strach, zdenerwowanie ich mu dostarcza.

Gość gość
no to nie brzmi dobrze..

Gość gość
moze gdybym potrafila opanowac emocje..ale to jest bardzo trudne

Gość gość
ja tez takiego debila mialam,a do tego jak cos mu sie nie podobalo,naprzyklad w czyms mialam inne zdanie to uciekal i nie kontaktowal sie ze mna i nie odbieral telefonu.totalny prymityw

Gość gość
gość dziś [19:20 x A szpary mu popuszczałaś, wiec jesteś tak samo prymitywna jak on :O

Gość gość
co popuszczalam..