Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKasia1

Podziwiam was chłopaki,

Polecane posty

Gość gośćKasia1

że nie jesteście smutni chociaż malutkie macie siusiaki.

Gość gość
Ale mamy też w c,,,,,h,,,u,,,,j kasy wypasione auta i jachty a wy laski martwicie się tylko o to kto wam coś większego od parówki morlinki wsadzi.

Gość NadzianaMorskaSuka
wypraszam sobie.

Gość Meksykański ogrodnik
ja mam pindola jak rdzeń WTC

Gość gość
wypraszam sobie. x Co sobie wypraszasz? ;) To co napisałem nie było przecież do ciebie ;)

Gość NadzianaMorskaSuka
myślałam, że uogólniasz, bo pisałeś w liczbie mnogiej ;) ale jak tak to ok :D

Gość gość
Daleki jestem od uogólnień i powielania stereotypów ;) Wybacz że nieprecyzyjnie się wyraziłem.

Gość NadzianaMorskaSuka
nic nie szkodzi dżentelmenie ;) miło wiedzieć, ze tak nie jest :)

Gość gość
Wybaczysz mi jak Ci wyliże ci*pke?

Gość gość
22:57 Powinienem słowo WY zatąpić określeniem TAKIE JAK TY i wtedy wszystko byłoby jasne ;) Moja wina ale wybacz mi to niedopatrzenie. Piszę na przysłowiowym kolanie ;)

Gość NadzianaMorskaSuka
to fakt :) ale sam temat już uogólnia, więc taki błąd to prawie jak nie błąd :D btw. to chyba moja najkulturalniejsza rozmowa na kafeterii, ha :D

Gość gość
...to chyba moja najkulturalniejsza rozmowa na kafeterii, ha smiech.gif x Aż taka z ciebie morska suka czy aż tak trudno tu o normalną rozmowę? ;)

Gość gość
moj siusiak nie jest smutny stoi :D

Gość NadzianaMorskaSuka
ten nick jest wymyślony na poczekaniu - skojarzył mi się z tymi jachtami i pieniędzmi, o których wspominasz w pierwszej wiadomości :D w sumie to o normalną rozmowę, chyba nie jest najłatwiej, w ogóle ciężko o rozmowę 1 do 1 :P Nie jestem weteranem kafeterii, może się mylę ;) ale tak zdążyłam zaobserwować :D

Gość gość
Też weteranem tutaj nie jestem. Nowicjuszem byłoby określeniem o wiele trafniejszym ale bywałem tu już kiedyś przez kilka dni i przyznam że ten luz który tutaj panuje nawet mi odpowiada ;) Żeglujesz? ;)

Gość NadzianaMorskaSuka
To dokładnie tak jak ja :) Przyznam, ze jest coś w tym forum, co pozwala trochę odreagować ;) Niestety nie żegluję, ale kto wie co życie przyniesie :D a Ty miałeś styczność z tą formą aktywności? ;> To chyba nie jest takie łatwe swoją drogą. Chyba, że Ty tylko na tych wspomnianych jachtach za grube miliony pływasz - haha :D oczywiście to tylko taki żarcik :D

Gość gość
Każde forum takie jest. Pozwala oderwać się od codziennej rutyny i wciąga w świat cudzych często zmyślonych spraw ;) Mam swój jacht i choć nie jest za żadne grube miliony to jest piękny ;) To moja najukochańsza ela która napiękniej wygląda gdy wiatr kładzie ją na wodzie a ona mknie na swoich białych skrzydlach :) Przyznam jednak że i wtedy gdy stoi przy kei jest ładna :) Rozmarzyłem się ;) Niestety teraz jestem w pracy ale jeśli pogoda pozwoli to jeszcze tego roku coś popływam. Pod koniec tego misiąca.

Gość NadzianaMorskaSuka
No nieprawdopodobne, że tak trafione w temat! :D łał fajnie. Gratuluję pięknej pasji :) Czyli rozumiem, że polecasz próbować bez dwóch zdań jeśli nadarzy się sposobność :D Mnie ogólnie wszelkie widoki natury bardzo nastrajają i uwalniają od codzienności, a żeglowanie zapewne daje to poczucie wolności ;) Będę trzymała kciuki za pogodę :D a po jakich wodach pływasz (o ile to za bardzo nie obnaża Cię z anonimowości)?

Gość gość
No nieprawdopodobne, że tak trafione w temat! smiech.gif łał fajnie. Gratuluję pięknej pasji usmiech.gif Czyli rozumiem, że polecasz próbować bez dwóch zdań jeśli nadarzy się sposobność smiech.gif Mnie ogólnie wszelkie widoki natury bardzo nastrajają i uwalniają od codzienności, a żeglowanie zapewne daje to poczucie wolności oczko.gif Będę trzymała kciuki za pogodę smiech.gif a po jakich wodach pływasz (o ile to za bardzo nie obnaża Cię z anonimowości)? x Moja anonimowość pozostanie nienaruszona póki nie przestawię sie tutaj z imienia i nazwiska ;) Jestem tak zwanym żeglażem szuwarowym ;) co oznacza że pływam po śródlądziu. Jeziora a dokładniej to jezioro rożnowskie (wyguglaj sobie) bo tutaj mam najbliżej i dzięki temu każdą wolną chwilę w sezonie mogę spędzić na jachcie. Masz nazwę jeziora i masz nazwę jachtu ;) Wpadniesz na kawę? ;)

Gość NadzianaMorskaSuka
Już sprawdzone :D to całkiem względna odległość, bo ja z woj. opolskiego ;) Dziękuję za zaproszenie :) propozycja kusząca, ale równie dobrze możesz być seryjnym mordercą żeglującym w wolnej chwili :D (bez urazy) ;) Długo już żeglujesz?

Gość gość
Żegluję krótko ale morduję od baaardzo wielu lat ;) Przyznam że nawet gdybym bardzo się starał nie umiałbym zliczyć wszystkich swoich ofiar ;) I wiedz że wcale nie mam teraz na myśli wszystkich jako takich lecz tylko te które wpadły na kawę ;) ;) ;) Na mnie czas. Na ulicach mediolanu pojawiły się już szukające łatwego żeru wilki ;) więc czas spać. Dobrej nocy ci życzę :) I do następnego sptkania na kafe :) Ciao morska laska :)

Gość NadzianaMorskaSuka
haha :D mistrz w swoim fachu :D W takim razie jeśli moje życie stanie się zbyt nudne, a w tym samym czasie przyjdzie ochota na kawę to rozważę propozycję ;> Jak umierać to z przytupem ;) Dobrej nocy :) i dziękuję za miłą rozmowę ;) Do następnego razu - z moim niefortunnym nickiem :D Ciao żeglarzu, czas cumować ;)