Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola1123

Royal Shop

Polecane posty

Gość Jola1123

Witam, kto kupował już na royal shop ? Maja chyba fajne koszule Di Selentino a ja nie znam marki i jakości.

Gość Ania Warszawa
Koszule di selentino są mega dobre. Jakość naprawdę super a mam chyba już 10 w szafie. Ogólnie polecam sklep royal shop bo robiłam już dużo zakupów i wszystko jest w porządku.

Gość Ania Warszawa
Ps. jak masz też jakąś dobrą firmę z koszulami dla kobiet to może coś napisz.

Ja z royal-shop.pl kupuje już 3 lat. Zawsze wszystko jest dobrze, towar mają na 100 % oryginalny a pracowałam dawno dawno temu w dużej sieci która sprzedawała marki jak Tommy, Armani i inne. Jest to Polska firma a uważam, że warto wspierać nasze firmy. Moja opinia o royal shop jest bardzo pozytywna. 

Super sklep! 😄 Jestem bardzo zadowolona, a moja ulubiona marka to zdecydowanie Pepe Jeans London i Guess ❤️ a wasze ? 😄

Moja zdecydowanie Tommy Hilfiger 😄 Royal Shop ma duży asortyment tej marki więc jestem zadowolonym stałym bywalcem haha  🙂

Już od kilku mięsięcy kupuje tylko w necie. Zaraz znowu będzie pewnie ban na CH w Polsce. Co do ich sklepu Royal Shop to też mogę Wam wszystkim polecić. To co dostałam jest oryginale a towar na drugi dzień DPD i płatność kartą u kuriera. 

Hej, często czytam różne tematy na forum i bardzo je lubię. To mój pierwszy wpis 😀 na kafeterii. Zamówiłam tylko z royal-shop.pl po fajnych opiniach na forum. Nie zawiodłam się bo obsługa miła dostawa mega szybka i produkty oryginalne. Można znaleźć super ceny na pewne produkty. Pozdrawiam Wszystkich.