Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nero78

sex z nieznajoma

Polecane posty

Hej.Dziewczyny wcale nie sa takie łatwe. Pojechałem w trasę samochodem osobowym przy wylocie z Bielska bialej zatrzymalem sie autostopowicze chciala jechac do stolicy.Byla w podobnym wieku okolo 38lat.Podczas rozmowy weszlismy na temat sexu i wtedy sie zaczeło.Dotknela niby przzypadkiem mojego penisa,i rozchylajac nogi zaczela mruczec.jak kogos interesuje dalsza historia to prosze napisac.:)

Gość gość
Mnie. Lubię czytać .

No wiec stanęliśmy w motelu ona miała czas ja tez,wiozłem pokój i poszła pod prysznic ja tym czasem czekałem jak szczeniak pod drzwiami nie wytrzymując długo we szlem do niej,rozebrałem sie odrazu mi penis staną jak zobaczyłem takie cudo.Moj pens nie jest może duzu bo ma 17 cm ale zato gruby.Pozwolila mi wejsc pod prysznic ale bez dotykania jej wiec sie zgodzilm.Ona zato mnie calego umyla i zaczela masowac.po czasie wyslismy i sie polozylem,wziela moj krawat i zawiazala mi nim rece za plecami,a swooimi ponczoczami zaslonila mi oczy.i sie zaczelo sutkami jedrnymi jezdzila mi po twarzy i nabila sie na moj pal c**eczka byla ciasna zaczela powoli sie ruszac trwalo to moze z 10 min potem nabila sie tyleczkiem super analik po 5 min wystrzellem do niej ,rozwiazala mnie i wylizalem jej c**eczke.bylismy w tym motelu 5 godzin ja 8 razy orgazm ona 7:).Ciekawe czy spotkam jeszcze kgos tak cudownego zonaty bielsko biala.

Gość gość
I się obudziłem.... hahaha

tak moze tylko ktos powiedziec co nigdy nie zaznał przygody.(i sie obudziłem)

Gość gość
Błędy jak w gimnazjum. I zmyślasz.