Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny facet czy ktos mial taki przypadek

Polecane posty

Gość gość

Witam napisze w skrócie bo juz jakos nie mam sily ktos mnie skrzywdzil i zabawil sie mna ale chce poznac wasze zdanie co to oznacza według was. Poznalam faceta pisalismy tydzień bylo super. Po tygodniu mnie odwiedził 1 raz i tez bylo super juz myslalam ze poznalam tego jedynego...spędziliśmy jakies 7h w domu. Pojechal i na drugi dzien przyjechał tez z kwiatami duzymi czekoladkami itd. I tez długo byliśmy ze soba bo z 5h na pewno. Pisal caly czas non stop pisaliśmy. Po tygodniu ja do niego pojechałam i bylo super kochany byl itd pojechałam 2 raz stwierdził ze jednak nie jest mnie pewien ze nie wie co czuje do mnie i lepiej jak pojade do domu bo on ma duzo pracy... Nie odzywał sie pozniej nic. A kazdego dnia pisze i tak do mnie.. Co słychać itd juz inaczej pisze ale pisze debil... Rozchwiany emocjonalnie koles..

Gość starszyy
Sama sobie odpowiedziałaś" rozchwiany emocjonalnie de.il". A tak w ogóle to ważne jest w jakim wieku jesteście i czy zgadzacie się w sprawach łóżkowych..bardzo ważny dla większości jest sex oralny,później analny i też inne zabawy.

Gość gość
Moim zdaniem on może być nadal zakochany w jakiejś swojej byłej, albo też nie wie czy chce związku. Wydaje mi się, że nie ma sensu tego ciągnąć, ale uważam że warto porozmawiać i wyjaśnić sobie wszystko. Oczywiście nie słuchaj tych bredni o seksie

Gość gość
Widzisz twierdzi ze niby nie...ale wydaje mi sie ze jego 1 miłość w jego glowie tkwi ale to było dawno z 5 lat temu jak z nia byl... Tez mi sie wydaje ze nir ma sensu tego ciągnąć. Nie jest mnie pewien..i wgl nie chce mi zbytnio wytłumaczyć. Tylkp pisze ze sam nie wie co czuje....

Gość gość
To chyba właśnie o to chodzi, w pewnym sensie trochę rozumiem