Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za niedługo stuknie mi trzydziestka i wciąż jestem

Polecane posty

Gość gość
kobiety kochaja seks, wiernosc to wymysl kulutury milosc to reakcja chemiczna w muzgu kobiety

Gość gość
Empiryczny dowód na hipergamię u kobiet: Zrobiono eksperyment na portalu randkowym. Facet A - przystojny model Facet B - zwyczajny średniak Pisali takie same zaczepne teksty, proponowali spotkanie i seks. Ale ocena kobiet była zgoła inna: Facet A - ooo jaki pewny siebie, chętnie się umówię, może najpierw randka ? Facet B - co za świnia i cham, jak można tak do kogoś pisać.... Co za seksistowskie teksty.... Trzeba go zgłosić.... Spadaj....

Gość gość
Dlatego lepiej byc samemu a nie uzalezniac cos od kogos :)

Gość gość
Mam 35 lat i jestem prawiczkiem. Co Wy na to? Jest tu ktoś lepszy?:D I wiecie co? Mam na to wywalone! Wolę zdechnąć jako prawik niż użerać się z takimi wrednymi babsztylami jak te tutaj, które traktują drugiego człowieka jak goowno:p Szkoda życia.

Gość gość
Mi było wstyd jak byłem prawikiem w wieku 16 lat. Potem 18. Potem 20. Teraz mam 23 nadal prawik i to się chyba nie zmieni

Gość gość
Wstydziłeś się być prawikiem w wieku 16 lat? Człowieku, ja do dwudziestu paru w ogóle nie myślałem o babach. Żyłem nauką, obowiązkami domowymi, hobby (wypadami rowerowymi z kolegami, muzyką). Potem co prawda zacząłem się oglądać za dziewojami, ale żadna mnie nie chciała, więc dałem sobie z nimi spokój. Teraz jestem starym prawikiem i zobojętniałem na kobiety. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Może to i lepiej? Czasem jest smutno w samotności, ale jednak bycie samem ma jak dla mnie więcej plusów.

Gość gość
Autorze kobiety to szmaty wiec idz na dziwke. Zreszta kobiety wymagaja doswiadczenia a nabedziesz je z d******* i staniesz sie doswiadczony w sam raz na malzenstwo.

Gość gość
Nie słuchaj głupich rad, nie idź na d***** bo będziesz później żałował:o

Gość gość
Buahaha malzenstwo :D wymysl przyglupich tepakow co im sie nudzi i uwielbiaja robic sobie na zlosc

Gość gość
tańsza kur/wa niż żona, a jak jest hoojowa to zmieniasz na inną i gitara, bez zbędnej roboty papierkowej i biurokracji

Gość gość
hahaah

Gość gość
gość wczoraj Poki co to on moze zalowac, ze jest porzadny dlatego samotny. Ty babo nie pouczaj bo same sie puszczacie i nie jestescie nigdy samotne

Gość gość
Idź do d****** Zawsze taniej wyjdzie, niż jakbyś miał opłacać randki i ciągle dawać prezenty np kwiaty

Gość Adam Prawilny 36
Ja też jestem prawiczkiem. Nie wiem czemu dziewczyny/kobiety nie chcą żebym je zadowolił. Tzn nie chodzę i nie pytam się ale jakby chciały to powinny mnie poderwać. Ja wiem że sama może się zadowolić ale to co innego jak robi to ktoś inny. Tak samo jak walenie konia. Myślę że jest to bardziej podniecające jak kobieta masuje penisa.