Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooooo

Sprzedam dziewictwo

Polecane posty

Gość Karooooo

Cześć. Mam na imię Natalia, 20 lat. Zajmuje się zawodowo modelingiem. Z wyglądu szczupła brunetka o ciemnych oczach i całkiem długich włosach. Chciałabym sprzedać swoje dziewictwo. Nie miałam nigdy faceta, od 5 lat zaczęłam pracować w agencji modelek i przez ten czas latałam na kontrakty po świecie. I tak zleciało, mam 20 lat i myślę że to odpowiedni moment, wierzę że już nie spotkam już nikogo z kim chciałabym przeżyć swój pierwszy raz. Poza tym, zależy mi aby zarobić pieniądze. Cena minimalna to 100 tysięcy. Posiadam zaświadczenie od ginekologa o potwierdzeniu mojego dziewictwa, mogę również pojsc na wizytę z Tobą. Zdjęcia wysyłam zainteresowanym na email

Gość Adresemaillll
Mój email Wojciechowska98@o2.pl

Gość gość
Hahaha, dziewice to się ma za darmo, nie za 100 tysięcy :) Teraz każda jak najszybciej stara się pozbyć wianka, by jej nie brano za nooba, a Ty tu z taką ofertą.

Gość gość
Co tak tanio?

Gość mirekk
Jestem zaineresowany mirekjankowski1980@wp.pl

Gość gość
Ogarnij się dziewczyno. Zrozumiesz swój błąd w momencie kiedy poznasz mężczyznę którego pokochasz i jeszcze jeśli okaże się, że on pokocha Ciebie, to wtedy zrozumiesz jak bardzo chciałbyś zrobić to właśnie z nim, ale czasu niestety już nie cofniesz, dlatego zastanów się póki nie jest za późno

Gość gość
No co Ty? Przecież, jak sama pisze, autorka ma już 20 lat i nie wierzy, że jeszcze spotka tego jedynego! Pozamiatane, jedynie sprzedaż zostaje! :)

Gość gość
A co to ma do żeczy ja za swoje dziewictwo w wieku 23 lat wzięłam niezłą kase co pozwoliło mi zacząć myśleć o zakupie mieszkania. Zebym myślała tymi kategoriami to mąż by mnie rozdziewiczył ale byśmy mieszkali dalej na wynajmowanym mieszkaniu a tak mąż jest tym drugim ale za to mamy gdzie mieszkać

Gość gość
Hahaha 100tysi. Włóż to między bajki, nastolatki oddają dziewictwo za drinka pod disco jeszcze są z tego powodu bardzo dumne

Gość gość
Od tego "latania" po świecie autorce się w dupce poprzewracalo ,z tego co piszę to chyba gimnazjum nie skończyła i sieczka w bani. Słabo,słabo.

Gość gość
Oddam prawictwo. Cena: 10 tysięcy

Gość gość
gość dziś buhahahahaha :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dd:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dd:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dd:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dd:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dd:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dd:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dd:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

Gość gość
jak dobrze pogadasz to ci dam bez gumki i oprużnisz jądra w mojej cipce za darmo a nie każesz sobie płacic hehe

Gość gość
gość dziś Poproszę

Gość gość
daj emeila a się odezwe

Gość gość
Najpierw napisz ile masz lat i z jakiego miasta jesteś. Bo ja oddając prawictwo nie będę jeszcze jechał przez pół Polski

Gość gość
buhahahahaha :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d