Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To miłość czy nienawiść?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta jest bogatszy niż ja, ale tylko dlatego, że dorobił się za granicą. Gdy go poznałam nie wiedziałam ile ma pieniedzy. Juz po miesiącu usłyszałam,ze za 9mies się zaręczymy. Odpowiedziałam mu, powoli poznajmy się. Byl zły, później przy pierwszej klotni powiedzial, że za wysoko się noszę i w koncu znize ta głowę w dół. Nie przytula mnie, nie całuje, nie mówi mi nic miłego, seksu prawie nie ma i mam wrażenie, ze to ja go wykorzytuje bo on mówi, ze nie chce. Nie raz przerywalam wszystko w trakcie. Nie chce żeby to zabrzmiało źle, ale jestem ładna. Dbam o siebie, ćwiczę, dieta, dbam o włosy, cerę, jestem pozytywnie nastawiona do życia, uśmiechnięta i życzliwa dla innych. Pracuje na siebie. On twierdzi, w trakcie klotni, ze jestem gruba, ze tyje, ze mam krzywą brzydka twarz, okropny nos i brzydkie zęby. Kazdy facet ktory na mnie patrzy, chce tylko mnie zaliczyc i kopnac w d. Że myślę iż należy mi się wszystko od świata. I większość moich opini uważa za idiotyzm, nie zgadza się ze mną we wszystkim. Mam wrażenie, że on mnie nienawidzi, nienawidzi tego jak wyglądam, jak ludzie mnie odbierają i tego, ze nie wpatruje się w niego i jego pieniądze z zachwytem. Czy waszym zdaniem to miłość? Czy można jakoś to zmienić? Czy może ja czymś go urazilam i to wszystko to moja wina?

Gość gość
Psychopatia, chce zniszczyć twoje poczucie wartości, by całkowicie nad toba panować, byś sądziła, że oprócz niego to u nikogo nie nasz szans, on robi ci łaskę, że z tobą jest.

Gość gość
Twój facet to raczej zdrowy nie jest..

Gość gość
Tak sie zachowuje. Potrafi być na mnie zły za nic, bez powodu. Wchodzi do mieszkania i od progu jest na mnie zły, stwierdzil, że nikt go nie denerwuje tylko ja.

Gość gość
Nieprawda. Zdrowa nie jest przede wszystkim autorka choć oczywiście tamten facet też ale on na liście czempionów niestety jest dopiero drugi. Ktoś kto potrafi w tak swobodny sposób pisać potrafi też myśleć i albo robi sobie jaja albo jest skończonym kretynem będąc inteligentnym na tyle aby wszystko wiedzieć bez pytania na głupim forum i równocześnie trwać w związku z kimś psychicznie zwichniętym.

Gość gość
Wow, ale długie zdania tworzysz. Masz kilka kropek....... I przecinkow ,,,,,,, Co do autorki, to chyba normlane, zastanawia się co robic, mnie to nie dziwi. Też kiedyś brałam wszystko na swoj***arki i uważałam, ze to może ja misia skrzywdziłam. Niestety nie, uwierz że są zaburzenia ludzie na tym świecie dziewczyno.

Gość gość
Boję się kłucia w plecy i dlatego nie stosuję interpunkcji ;) Nie czepiaj się polonistko. Rozmowa jest o inteligentnej osobie pytającej na forum czy opisany idiota jest mądrzejszy od niej. Dla mnie sprawa prosta. Albo to żarcik przeciwko któremu nic nie mam choć z przyjemnością poczytałbym ten tekst napisany w stosownym żartobliwym stylu albo coś co wydaje się paradoksem ale faktem jest niezaprzeczalnym. Inteligentni głupcy po prostu żyją wśród nas.

Gość gość
Ciebie się czytać nie da. A od kiedy to tylko głupcy mogą pytać na forum? Dziewczyna jest inteligenta i pyta jak to wg obcych wyglada z boku. I co w tym zlego? Co ty strażnik kafeterii? Będziesz rozdzielac mądrych od cymbalow i mówić kto może szukać rady, a kto nie? Kopnij dziada w d**e, dorobić to sie można ale z mądrym, dobrym facetem. Kasa to nie wszystko.

Gość gość
Ciebie się czytać nie da. A od kiedy to tylko głupcy mogą pytać na forum? Dziewczyna jest inteligenta i pyta jak to wg obcych wyglada z boku. I co w tym zlego? Co ty strażnik kafeterii? Będziesz rozdzielac mądrych od cymbalow i mówić kto może szukać rady, a kto nie? ... x Założę się o co tylko zechcesz że czyta się mnie łatwo i pomimo braku znaków interpunkcyjnych ze zrozumieniem bez żadnego wysiłku ;) Nie chodzi o to kto może pytać lecz o to kto pyta tam gdzie odpowiedź jest oczywista. Nie wpadłaś na to sama? Jeśli nie to może właśnie ty tutaj pytać o wszystko powinnaś..? ;) I nie jestem żadnym strażnikiem niczego. Wyrażam swoje zdanie. To coś w rodzaju rozwiniętego w całe trzymające się kupy zdania PROWO. Podczas swojej krótkiej wizyty na kafe widziałem to już tutaj kilkakrotnie ;)