Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do nieśmiałych

Polecane posty

Gość gość

Marzycie o pierwszym pocałunku z dziewczyną, ale gdy przychodzi na to okazja, rezygnujecie z pocałowania dziewczyny gdyż obawiacie się kompromitacji ,ponieważ nigdy wcześniej tego nie robiliście. Czy też tak mieliście?

Gość gość
Do dnia dzisiejszego rozpamiętuję sytuację sprzed lat gdy podczas prywatki super laska chciała pójść ze mną do pokoju obok aby zostać ze mną sam na sam. Ona mi to zaproponowała. Była jedną z najpiękniejszych dziewczyn jakie w życiu spotkałem. Zignorowałem tą propozycję. Udawałem obojętność, a wewnątrz gotowało się we mnie ze złości na swoją niemoc. Po prostu wstydziłem się zostać z nią sam na sam gdyż nigdy wcześniej nie byłem z dziewczyną sam na sam. Wyszedłem na skończonego kretyna. Zmarnować taką okazję!!! I to wszystko przez tą pieprzoną nieśmiałość. Do tej pory nie mogę sobie tego darować.

Gość gość
Jak się zakocham to budzi się we mnie zwierze i nie mam z tym problemu

Gość gość
Mi kiedyś po pijaku proponowała całowanie się, ale speniałem. Miałem 15 lat. Prawiczkiem jestem do dzisiaj lat 22. Nieśmiały jesten.

Gość gość
13.31 Gdy miałem 20 lat też miałem propozycję całowania się po pijaku. Ja również speniałem mimo, że ona była atrakcyjną dziewczyną. Gdybym trochę pomyślał to wyszedłbym z tej sytuacji z twarzą. Ona mi zaproponowała całowanie się w pokoju, w którym przebywało kilka osób. Wszyscy to słyszeli. Głupio mi było gdyż ja nigdy wcześniej nie całowałem dziewczyny. Gdybym zachował choć trochę zimnej krwi, wyszlibyśmy do pokoju obok albo do łazienki czy do kuchni. Tam ona mogłaby mnie nauczyć całowania. Miałbym pierwszy pocałunek już za sobą, a tak musiałem czekać na tą chwilę jeszcze dwa lata bo dopiero po dwóch latach nadarzyła się podobna okazja-tym razem już nie speniałem gdyż zdawałem sobie sprawę z tego, że kolejna okazja może się już prędko nie pojawić.

Gość gość
Nieśmiali Panowie jakby kobieta wykazała inicjatywę i pocałowała pierwszy raz to drugi raz nadal jesteście nieśmiali czy jest szansa, że sami zaczniecie całować? Jak jest potem z seksem jesteście zblokowani czy te pierwsze pocałunki sprawią , że nieśmiałość ustępuje w sferze intymności? Czy u nieśmiałego chłopaka dziewczyna powinna każdy etap( pocałunek, pieszczoty, seks) zaczynać ze swojej strony czy po pierwszych pocałunkach odblokowujecie się?

Gość gość
14.17 Bardzo dobre pytanie. Byłem bardzo nieśmiały więc to pytanie dotyczy takich jak ja. Ten pierwszy pocałunek jest bardzo ważny, wręcz najważniejszy. Usuwa blokadę,strach przed intymną sytuacją z dziewczyną. Ja przeżyłem swój pierwszy pocałunek z odważną dziewczyną. Wiedziałem, że nie da mi kosza, że się nie odsunie. Siedziała ona w tym momencie u mnie na kolanach. Po tym zdarzeniu, po zaliczeniu pierwszego pocałunku poczułem się innym człowiekiem. Poczułem się pewniej. Dopiero po tym wydarzeniu przestałem wstydzić się sytuacji sam na sam z dziewczyną. Nie wstydziłem się pocałować dziewczyny jako pierwszy. Nie czekałem na moment gdy ona wykaże się inicjatywą. Autorko,jeżeli jako pierwsza pocałujesz nieśmiałego chłopaka, który nigdy się nie całował, odczarujesz go. Pozbędzie się on nieśmiałości. Następne sytuacje on sam będzie inicjował. No chyba, że jest on bardzo ciężkim przypadkiem. Mam nadzieję, że pod tym względem będzie on podobny do mnie.

Gość gość
Tu jakieś piizdy piszą a nie niesmiali