Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koszmarna partnerka ojca

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec jest po 50 tce, pracuje w showbiznesie, jest facetem zadbanym, eleganckim i przystojnym. Był w 3 poważnych związkach, małżeństwo z moją mamą nie wypaliło bo obydwoje byli bardzo ambitni i chcieli coś osiągnąć w zawodzie, ale do dziś pozostali w przyjaźni. Moja mama tancerka była i jest nadal bardzo piękną i zgrabną kobietą, kolejne 2 kobiety z którymi ojciec się związał chociaż bez ślubu też były bardzo ładne i zadbane, modnie ubrane i ogólnie babki na poziomie. Kilka miesięcy temu okazało się, że ojciec znów kogoś ma i ta kobieta to jakiś koszmar. Niby jest młodsza od ojca ale wygląda jak wieloryb. Waży chyba ze 100 kilo, nosi jakieś ubrania przypominające namioty, nie wygląda żeby w życiu była u fryzjera i kosmetyczki, do tego jakoś krzywo chodzi bo podobno ma uszkodzony po wypadku kręgosłup. Ona jest jakaś handlarka, nie ma żadnej normalnej pracy tylko jeździ do Rosji i przywozi stamtąd śmierdzące paskudztwa o których mówi że to kosmetyki. Wczoraj ani on ani ta baba nie odbierali telefonu a mieszkają już razem i pojechałam tam wieczorem zobaczyć czy sie coś nie stało, a tu mój ojciec w samych gaciach kopie coś łopatą w ogrodzie, brudny i spocony, a babsko w żółtym namiocie siedzi na ganku i herbatę popija. Jak zapytałam czemu nikt nie odbiera telefonu to powiedziała, że w weekendy chcą mieć święty spokój i nie życzą sobie gości ani kontaktów z nikim bo wypoczywają. Tak, świetny wypoczynek jak mój ojciec przekopuje ogród. Pytałam go czy wszystko w porządku ale tylko głupio się uśmiechał, nieogolony zarośnięty jak nigdy i patrzy w tego wieloryba jak w święty obrazek. Chyba zwariował, jak go przekonać że to nie jest kobieta dla niego, że nawet wyglądem do niego nie pasuje i ściąga go w dół? Przecież to niemożliwe żeby facet inteligentny wykształcony, przystojny i z ciekawą pracą zadawał się z takim babsztylem. Jakiś koszmar.

Gość gość
Ale to ojca partnerka...jemu ma pasować a nie Tobie. Tak ciężko jest nie wtrącać w cudze życie?

Gość gość
Slabe to prowo.Dziekuje,bo szkoda czasu.

Gość gość
gość dziś Nie chodzi o mnie tylko o niego. On ma taką pracę, że dużo kontaktów które trzeba utrzymywać, częste wyjazdy, zaproszenia z osobą towarzyszącą. Jak on gdzieś pójdzie z taką kobietą która nie dość że ma poważną nadwagę, to jeszcze nie ma na nią takich ubrań w których by jakoś wyglądała bo takich wielkich ubrań w sklepach nie ma. Zawsze miał przy sobie kobiety z którymi można się było pokazać bez obciachu, a z tą nie wiem co go połączyło

Gość gość
z nią ma wspaniały seks, bo nie jest kłodą w łóżku jak poprzednie partnerki