Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans ze starszym facetem

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pracuje wekeendami w hotelu ktory połączony jest ze strefą spa i sala bankietowa.. wczoraj imprezę integracyjną miala pewna firma informatyczna i poznalam jego.. gdy przyszedl na recepcję spytać do ktorej otwarte sa sauny czy zdazy jeszcze przed imprezą nasze spojrzenia się spotkały.. od razu wpadł mi w oko i jak sie okazalo ja jemu tez bo w trakcie imprezy on wyszedł i przyszedl do mnie na recepcje i siedzial ze mna jakies 2 godziny.. rozmawialismy wymienilismy sie nawet numerami.. gdy poszedl spac ja sprawdzilam na liście osob nocujacych z tej firmy jego pesel i okazuje sie ze jest 14 lat starszy co mnie trochę zszokowalo bo jednak wydawała sie ta rozmowa na normalnym poziomie..pisze dziś i dzwoni caly dzień jednak mam jakąś bariere czuję ze on nie ma chyba do konca powaznych intencji zalezy mu bardzo na spotkaniu ale chyba w wiadomym celu.. jak myslicie jest w ogóle sens sie spotykać? Czy po prostu myśli ze trafil na młoda kozę do zabawy..

Gość gość
Nie spotykaj się z nim

Gość gość
uważaj może być w związku .14 lat to jeszcze nie aż tak dużo by wykluczyć mieć życia ale nie daj się wykorzystać głupio bo stracisz w jego oczach.

Gość gość
hej.Daj mu dupu za krotkie zycie zeby sie przjmowc:)