Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans ze starszym facetem ?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pracuje wekeendami w hotelu ktory połączony jest ze strefą spa i sala bankietowa.. wczoraj imprezę integracyjną miala pewna firma informatyczna i poznalam jego.. gdy przyszedl na recepcję spytać do ktorej otwarte sa sauny czy zdazy jeszcze przed imprezą nasze spojrzenia się spotkały.. od razu wpadł mi w oko i jak sie okazalo ja jemu tez bo w trakcie imprezy on wyszedł i przyszedl do mnie na recepcje i siedzial ze mna jakies 2 godziny.. rozmawialismy wymienilismy sie nawet numerami.. gdy poszedl spac ja sprawdzilam na liście osob nocujacych z tej firmy jego pesel i okazuje sie ze jest 14 lat starszy co mnie trochę zszokowalo bo jednak wydawała sie ta rozmowa na normalnym poziomie..pisze dziś i dzwoni caly dzień jednak mam jakąś bariere czuję ze on nie ma chyba do konca powaznych intencji zalezy mu bardzo na spotkaniu ale chyba w wiadomym celu.. jak myslicie jest w ogóle sens sie spotykać? Czy po prostu myśli ze trafil na młoda kozę do zabawy..

Gość gość
Ja bym brała co los daje

Gość gość
Bierz bo widać na młodszego Cię nie stać:D łap go póki chce

Gość gość
To ze starszy czy mlodszy nie ma nic wspolnego z jego intencjami. Jesli ci sie podoba to sie z nim umow. Na kolacje. Przeciez nie musisz ladowac z nim w lozku po pierwszej randce. ..

Gość gość
Na co liczysz? Że ci się oświadczy stary dziadek przed 50tką? W******y cię wróci do żony a ty za tydzień założysz kolejny temat o porzuconej szmacie :P

Gość gość
Tak jak koleżanki piszą, młody też może chcieć tylko jednego, a nawet powiedziała bym że to młodszy bardziej by chciał, umówić się możesz, jak 2godziny ci zleciał to widocznie nadajecie na tych samych falach.

Gość gość
Ja bym sie ani chwili nie zastanawiala tylko bym go jeszcze podpalila i do wyra z nim walila Facet doswiadczony, a cipka to nie mydlo

Gość gość
17:35 chyba twoja ja tam swoją oszczędzam :D

Gość gość
Bez przesady laski nie chce sie pakowac z.nim do lozka.nie.szukam.przygód.. właśnie o to chodzi ze facet 36 lat bez zony bez dzieci bez kobiety moze po rozwodzie.no bo w tym.wieku kawaler hmm cos musi byc nie tak. I jeszcze leci na małolate

Właśnie jeśli już w tym wieku jest się samotnym to się szuka kobiety dwadzieścia parę a nie równolatki po rozwodzie z przychówkiem, czy 30tki, której na alarm bije zegar bilogiczny i chce mieć teraz najszybciej już męża i dziecko. 00 Co zaś do tego dlaczego jest sam, to póki co wie tylko on sam.

Gość gość
gość dziś Trafiłaś na diament to się ciesz a nie szukasz w nim wad, po co od razu takie negatywne podejście? Wyluzuj kobieto.

Gość gość
gość dziś bierz go nim inna ci go odbije, teraz konkurencja jest olbrzymia a taki facet to jak skarb, więc nie zawal tylko zobacz co z tego wyjdzie z czasem, tylko mu za szybko szpary nie dawaj, tyle