Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iwona wieczorek

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie co.sie z.nia stalo? Mega naglosniona akcja ale dopuero niedawno sie o tym dowiedzialam i mega sie interesuje krymialistyka itp. Zapraszam do dyskusji

Gość gość
W oparciu o astrologie można twierdzić, że oficjalna wersja ma w sobie sporo prawdy. Ona na bank miała kontakty z wysoko postawionymi, szemranymi typkami i któryś z tych bossów postanowił ją sprzątnąć.

Gość gość
Jaka oficjalna wersja? To juz wiadomo co sie z nia stalo?

Gość gość
Nie wiadomo do końca, ale z wszystkich materiałów jakie udało mi się obejrzeć to największy nacisk kładą na towarzystwo w którym się obracała. Ja myślę, że ona nie żyję, że to nie jest żadne porwanie ani ucieczka i że sprawa tak na prawdę nigdy nie zostanie rozwiązana w 100%.

Gość gość
Masakra... szkoda dziewczyny

Gość gość
Może jeśli to prawda, że miała szemrane kontakty, to być może sfingowali jej śmierć a jest świadkiem koronnym...

Gość gość
Taka wersja jest bardzo prawdopodobna. Natomiast czytałam kiedyś na blogu Jasnowidz Maii, że dusza Iwony błąka się i ona nie może jej pomóc, bo Iwona "nie wie, że nie żyje!" :o

Gość gość
Ona musiała podpaść komuś za coś, bo takich panienek jest na pęczki a nie zabija się każdej. Myślę, że mogło to być nawet na tle uczuciowo/związkowym. Może dała "kopa" jakiemuś Mafiozowi czy coś, a dla niego była to zniewaga + np. ona wiele mu zawdzięczała a potraktowała go tak z góry no i wiadomo jaką cenę się za to płaci w takich środowiskach.

Gość gość
Ja wczoraj pisałam o sfingowaniu jej śmierci. Nikt nie znika bez śladu, to nie 19 wiek. Jesteśmy szpiegowani 24h chociażby przez takie z pozoru nieszkodliwe aplikacje jak Whatsapp, będzie Fejsie nawet nie wspomnę, Fejs to już inna historia... więc jak ktoś może dziś zginąć bez śladu, wszędzie kamery, nie da się dziś żyć nie mając konta w banku, się internetu, bo nawet jakby człowiek chciał, wiele rzeczy jest możliwe tylko poprzez internet czy płatność kartą. Coś tu jest grubymi nićmi szyte a media podają bzdury.