Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje gorzkie żale czyli zauroczyłam się w facecie z pracy do oceny

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej, niedawno zaczęłam nową pracę. W pierwszym dniu był mi obojętny a nawet działał na nerwy, myślałam "co za lizus" i kompletnie nic w nim nie widziałam. W ciągu następnych dni zaczął mi się nagle bardzo podobać. Żaden Alvaro, ale jest sympatyczny i kulturalny. Fajny i dziewczyny z działu go lubią. Dla każdego jednakowo uprzejmy i ciężko przebić się przez tą otoczkę by poznać go bliżej. Mnie tym bardziej. Mam 24 lata i nigdy nie potrafiłam "podrywać", po prostu jestem nieśmiała, skryta, niemowa, nie mam siły przebicia, dopóki facet nie zrobi pierwszego kroku to ja nie potrafię nic zainicjować. Dochodzi brak czasu i fakt, że on wkrótce przenosi się na inny dział, a po tym już pewnie nigdy się nie spotkamy, chociaż i tak nasza znajomość kończy się na powiedzeniu sobie cześć w pracy. Nie wiem po co to pisze, bo to sytuacja bez wyjścia, w sumie nie pierwsza. Chcę się wyżalić czy coś bo doszło do tego że śni mi się po nocach a w weekendy tęsknię za jego widokiem. Wiem jak bardzo dziecinne i żałosne to jest, ale ja poszłam do pracy z zamiarem zarobkowym a nie by po raz kolejny cierpieć w samotności :o

Gość gość
zapomnij o nim

Gość gość
No też mi się wydaje, że tak będzie najlepiej, biorąc pod uwagę, że niedługo odchodzi, a ja z moim typem osobowości nie jestem w stanie niczego ugrać. Chciałam się wyżalić :o Ja mam 24 lata a ciągle tak jakbym miała z 14 :(

Gość gość
baby są poje/bane, codziennie inne mają skojarzenia, mentalne downy

Gość gość
Za szybko sie zadurzasz, nie zamienilas z nim nawet zdania.

Gość gość
Na pewno za szybko. Zdanie z nim zamieniłam z jedno, dwa, na początku jak jeszcze mi się nie podobał. Teraz przy nim jestem nieco sparaliżowana. I w ogóle to mam taką tendencję, gen samozniszczenia, by lokować swoje uczucia w ludziach, gdy z góry wiem że nic z tego nie będzie, i cierpieć w samotności jak ten ostatni creep :(

Gość gość
Duży błąd robisz naprawdę,musisz się przełamać i chociaż się do niego uśmiechnąć i staraj się tak robić za każdym razem jak go zobaczysz,musisz mu dać odczuć,że na tobie mu zależy,dziewczyno zawalcz,no już!Ja nie zawalczyłem i straciłem no ale ja miałem powody ale i tak żałuję....

Gość gość
gość dziś Duży błąd robisz naprawdę,musisz się przełamać i chociaż się do niego uśmiechnąć i staraj się tak robić za każdym razem jak go zobaczysz,musisz mu dać odczuć,że na tobie mu zależy,dziewczyno zawalcz,no już!Ja nie zawalczyłem i straciłem no ale ja miałem powody ale i tak żałuję.... x Nawet uśmiech w jego stronę jest trudny aczkolwiek możliwy i nic poza tym. Ale do niego się każdy uśmiecha bo jest sympatyczny. Nie potrafię przebić się przez 10 pewnych siebie lasek w wielkim korpo. Nawet jeśli one mają narzeczonych bo mają, i tak dalej. A on nie wiem czy kogoś ma i nie chcę wiedzieć. Tak jak mi tu ktoś dobrze tu doradził, powinnam dać sobie spokój. Tym bardziej że on odchodzi a ludzi tu jak mrówków. Wśród tylu ludzi czuję się dobrze jedynie po alkoholu. Jedyne co robiłam to starałam się ładnie wyglądać. Na to miałam wpływ.

Gość gość
A dlaczego masz dać spokój,no weź przestań,głowa do góry i się nie dołuj,jak tu piszesz to znaczy,że Ci zależy na nim tak więc nie poddawaj się i chociaż się uśmiechnij do niego :) Ps.A skąd jesteś jeśli to nie tajemnica?

Gość gość
Częstochowa