Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją koleżankę z pracy

Polecane posty

Gość gość

Ile mam się jeszcze męczyć. Byłem obrażony ale chyba na nowo zaczne ja podrywać, zwłaszcza ze jest pozytywnie nastawiona

Gość gość
a czemu byles obrazony?

Gość gość
To zaproponuj jej chodzenie, miejcie dzieci i badzcie happy

Gość gość
bierz się za nią i nie marudż

Gość gość
Jak kochasz to do dzieła!

Gość gość
Jak wyglada?

Gość gość
Bo mi dała kosza

Gość gość
Bo chciales ja schrupac bez zwiazku?

Gość gość
Byles natretny, niemily?

Gość gość
Powiedz jej ze sie za nia steskniles i kochasz ja i zeby nie byla niedobra a potem dajcie sobie buziaka i niech bedzie juz dobrze miedzy wami :)

Gość gość
Kiedy? Po czy przed koszem?

Gość gość
a jak ja podrywales i jak dala ci kosza?

Gość gość
Jest za wcześnie na miłosne wyznania, powiedziałem że podoba mi się a ona była zaskoczona i mnie splawiła, przez długi czas się unikaliśmy, ona była bardzo spieta, zdenerwowana. Kiedy ja zacząłem robić to samo, przestałem patrzyć, udawalem że jest mi obojętna, ona po jakimś czasie znowu zacząła kręcić sie blisko, obserwować mnie, aż w końcu pierwsza zagadala i była bardzo miła i słodka przy tym. Mimo wszystko ja to olalem, bo to jeszcze nic nie znaczy a nazajutrz ona miała znowu obrażona minę. Ja to odbieram tak, że ma nie wie czego chce.

Gość gość
Moze zapeoponowales jej jakies malw co nieco i sue zdenerwowala?

Gość gość
Nie, nie jestem taki prymitywny, chciałem ją lepiej poznać to po pierwsze

Gość jak bułka z masłem
gość dziś Bo mi dała kosza > dała ci kosza bo nie chce wyjść na łatwą, to sygnał że masz się starać dalej jeszcze kilka razy, a jeśli da ci kosza 10 razy to wtedy dopiero ją olej bo ma psychoze i na co ci taki śmieć

Gość gość
Dlaczego olałeś ten czas kiedy była dla Ciebie miła?

Gość gość
Nie uważam, że to było szczere co widziałem po reakcji kilka pierwszych dni po tym epizodzie, ale coś się zmieniło

Gość gość
gość dziś jest wstydliwa i speszona, ale to sygnał że masz ją brać dalej, ona po prostu nie wie jak ma się zachować, dla niej to wszystko jest nowe i niezręczne, może jest dziewicą nawet

Gość gość
Nie jest, to pewna siebie, piękna kobieta

Gość gość
Cos tu sie nie zgadza. Skoro nam to mowisz ze ja kochasz to dlaczego jest za wczesnie zeby jej powiedziec. Cos tu zaszlo bo faceci nie mowia kocham jak nic sie nie dzieje...czyli moze bylo tak ze wyslales sygnal ze podoba Ci sie ale nie ze cos na stale tylko bardziej na spedzenie czasu no to ja zdenerwowalo bo moze nie ma ochoty na takie cos. A potem byla mila po prostu bo cie lubi lub czuje cos i stwierdzila ze moze dogadacie sie jakos..

Gość gość
A ja zauroczyłam się w facecie z pracy i też się męczę, ale raczej mała szansa że ja to ona a ty to on :(

Gość gość
A Ty znowu byles niemily i nie zareagowales to na drugi dzien juz nie miala humoru. Mam nadzieje ze pomoglam rozwiklac zagadke.

Gość gość
Kobiety to sa mile stworzenia tylko trzeba umiec rozmawiac i postepowac. Skoro macie sie ku sobie nie utrudniaj tego majac skwaszona mine tylko usmiechnij sie jak ona sie usmiecha. Jak kochasz ja daj szanse by uwierzyla ze chcesz stabilizacji. Dla kobiet to wazne ze ktos patrzy na nie jak na jedyna i wtedy bardziej sie staraja. Docen to ze naszykuje Ci papu, ze pieknie sie ubierze, ze wyslucha cie, przytuli, poglaszcze po wlosach. To wszystko znaczy cos. Nie bawcie sie w podchody tylko wykasnijcie sytuacje Podrywaj ja i badzcie wreszcie razem. Zycie ucieka

Gość gość
Ludzie za duzo czasu traca na domysly i obawy a za malo na akcje. Czasem lepiej dzialac i nawet sie zawiesc nic nie robic kompletnie nic i rozwazac. Poza tym to sie czuje ten klimat kiedy druga osoba jest obok, jak patrzy, co czuje, to widac uczucia.

Gość gość
gość dziś Nie jest, to pewna siebie, piękna kobieta > tylko zgrywa pewną a ma mase obaw i kompleksów jak większość kobiet, więc walcz aby ją zdobyć jak prawdziwy rycerz

Gość gość
gość dziś A ja zauroczyłam się w facecie z pracy i też się męczę, ale raczej mała szansa że ja to ona a ty to on smutas.gif > to by były dopiero jaja gdyby to właśnie tak było, może podaj miejscowość przynajmniej

Gość gość
gość dziś Ludzie za duzo czasu traca na domysly i obawy a za malo na akcje. Czasem lepiej dzialac i nawet sie zawiesc nic nie robic kompletnie nic i rozwazac. Poza tym to sie czuje ten klimat kiedy druga osoba jest obok, jak patrzy, co czuje, to widac uczucia. Zgłoś Bo większość ludzi ma mega obawy i kompleksy i boi się odrzucenia czy zrobienie z siebie głupa, dlatego większość ma problemy z akcją, a szkoda.

Gość gość
to by były dopiero jaja gdyby to właśnie tak było, może podaj miejscowość przynajmniej x Częstochowa lol :D

Gość gość
Masz imie na K?