Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam tego dość

Polecane posty

Gość gość

No nie zarabiam kroci, ale mam na wyjścia, mam żeby zabrać dziewczynę na wycieczkę. Ale nie to im nie wystarczy, teraz nie wystarczy ze zabierzesz za miasto , w góry. Jakie góry? ! Przecież teraz Grecja,antypody, Islandia, przecież muszę się czym pochwalić, czym ? ze jestem materialistką do kwadratu?. Teraz nie wystarczy że pójdziesz potańczyć. Nie pasuję wam że facet ma kilkuletnie auto, no bo to obciach bo co ja powiem znajomym , jaki wstyd. Zwykłe gesty im nie wystarczą, spotkałem się nawet z tym, ze jak kupiłem kwiatka, spontanicznie, tak spontanicznie, to ten kwiatek bez słowa , wylądował w koszu, tak własnie w koszu. Oczywiście po kilku dniach. Nie wystarczy wam sama obecność faceta, bo macie chore wyobrażenia że "facet to musi być zaradny" czyli to nie to że facet zarabia, ważne że trzeba się afiszować związkiem, a jak facet zarabia wystarczająco to źle no bo co powiem moim znajomych. To znajomi ważniejsi od faceta?, to chyba facet w życiu jest ważny a nie znajomi?! Czemu ja żyję w tych chorych czasach....

Gość gość
rok temu udany związek, miałem przyszłosć , ale nie bo już chciał po miesiącu żeby jej wyznawać miłość, już chciała żeby była wielka miłość, a jak powiedziałem że muszę cię lepiej poznawaliśmy się . Ale jak chciałem pokaząć jej uczucia pewnego dnia. Jakieś cyrki odstawiała, jak spotykaliśmy się z jej znajomą, udawała że mnie nie zna, odsuwała się, chciałem coś powiedzieć do niej, nie słuchała. A na koniec, cyrk! one z koleżanką poszły przodem , a ja jak skończony idota szłem za nimi, i chciałem coś powiedzieć ale myśle nie będe robił awantury jej znajomej. Potem koncert, ale nie koncert myśłałem że przytulę się do niej, nic z tych rzeczy, była tak zajęta rozmową, wygłupami ze znajomą ze mnie miała z tyłu, ze mną jedynie rozmawiała o jakiś głupotach. Kilka dni potem słyszę co słysze no tak nie zakochała sie we mnie, ciężko to przeżyłem. Potem pokazyła,jak świetnie sobie radzi be ze mnie, z koleżanki facebooki zdjęcia. Spotkaliśmy sie , spontanicznie, powiedziałem pójdźmy do parku, poszliśmy i wreszcie sie pokłociliśmy , nie odzywaliśmy się , ona nagle przerwała cisze i powiedziała ze da mi szansę! ( no tak..) i poszliśmy do sklepu , a potem pojechaliśmy nagle zmieniła stosunek do mnie ale nie było nic romantycznego. Dopiero po kilku dniach były uczucia plany, ale nie... znów było potem źle bo poszło a jakże o kasę i skończyło się na dobre.... nawet nie chcdę mówić że rozmowa w kawiarni skończyła sie zamówieniem przez nia wody, i stwierdzeniem "skończmy to" tyle nic więcej....

Gość gość
Baby są nienormalne. Mnie kiedyś jedna nie dała szansy bo "nie mam znajomych" :) Napisałem coś że nie utrzymuję kontaktu z ludźmi ze studiów, każdy poszedł w swoją stronę itd. ale już mnie zdyskwalifikowała za brak znajomych.

Gość gość
jedyne co chcę to życ z dala od tego g****a zyciowego...

Gość gość
gość dziś Baby są nienormalne. Mnie kiedyś jedna nie dała szansy bo "nie mam znajomych" usmiech.gif Napisałem coś że nie utrzymuję kontaktu z ludźmi ze studiów, każdy poszedł w swoją stronę itd. ale już mnie zdyskwalifikowała za brak znajomych. x trzeba być kretynem do potęgi żeby za brak znajomych odrzucać czyjeś uczucia

Gość facet z doświadczeniem
gość dziś trafiasz na blachary i pustaczki, może te mniej zauważalne myszki zacznij delikatnie ( aby ich nie spłoszyć ) zagadywać

Gość gość
kazdy powod dobry, jesli sie po prostu NIE CHCE, bo to nie szejk arabski z milionami petrodolarow na koncie od razu sie oswiadczajacy. jak nie do braku znajomych, kolego, dopier... by sie byla do czegos innego, rownie pozbawionego taktu.

Gość gość
gość dziś jesteś DEBILEM, z desperacją pchasz się gdzie cie nie chcą i dajesz się olewać, SKOŃCZ to na miłość boską a nie dajesz się tak poniżać jak śmieć, miej troche szacunku do samego siebie ziomek, przykre że latasz za nią jak piesek, ale pewnie jesteś młody i chcesz roohsć ale nie tędy droga

Gość gość
gość dziś Baby są nienormalne. Mnie kiedyś jedna nie dała szansy bo "nie mam znajomych" usmiech.gif Napisałem coś że nie utrzymuję kontaktu z ludźmi ze studiów, każdy poszedł w swoją stronę itd. ale już mnie zdyskwalifikowała za brak znajomych. > i hooj z nią, pozbyłeś się pustaczki czyli de facto WYGRAŁEŚ, a teraz inny debil musi się z tym śmieciem męczyć

Gość gość
gość dziś olewajcie ziomki te pustaczki, niech je biorą i roohają i rzucają badboye kilka razy, inaczej suki nie docenią dobrego faceta bo to głupie jak but z lewej nogi

Gość gość
i co jeszcze znajomi? znajomi którym atutem jest to że raz do roku odpiszą na moją wiadomosć, a najlepiej to co ? nie tak dawno słyszalem od "koleżanki" że spotkamy się , wypijemy coś. I co myślicie ze sie odezwała, już mówiąc te brednie miała to gdzieś. Już jej to wisiało., I nigdy już nie napisała nic. Ale obiecywać pieprzone wymysły to umiała.

Gość gość
ale mnie jasna cholera bierze, kiedy ja się staram a nagle słysze ze po ch..j sie starałem skoro i tak nic z tego, bo nie pasuje do wymagań. Aha może jeszcze na każdym spotkanie podajscie mi kartkę z listą wymagań, obłudniczki......

Gość gość
Współczuję Wam "koledzy" z forum.. Ale ja jako kobieta tez trafiłam na podobne przypadki w wersji meskiej więc rozumiem doskonale..

Gość gość
wiesz co dziewczyna była inteligentna, wierząca ( taa wierząca) , jak jedynym , taa jak sobie olała mnie, to wielce pokazywała jak śpiewa w jakimś chórze, albo latała na inne wydarzenia religijne. Obłuda. Sam jestem wierzący ale nie obnosze się z tym, a zaraz co ? wycieczka, nowi ludzi a ja? a radź se sam, ja idę sie modlić, by potem pokazywać jak cierpię, bo jestem wielce zagubiona. A zaraz zdjecia , wycieczka, uśmiech weź wgl co ma wiara do tego...

Gość gość
tez uwazam ze desperacja wionie od ciebie na potege. Twoim problemem nie jest brak kasy a ze jestes zbyt przecietny do panien do ktorych startujesz. A kazdy powod zeby sie ciebie pozbyc jest dobry wiec dziewczyny po prostu splawiaja ciebie jako przecietnego golodupca. Gwarantuje ci ze jest masa dziewczyn ze jakbys byl przystojny to nawet goly w samych slipkach by za toba lataly. Chlopcze ocknij sie i przestan zwalac wine na kase. Nie masz po prostu kasy by nadrabiac braki w urodzie. A takich przecietniakow moze to brzmi okrtunie jest naprawde masa nawet z wieksza kasa i tez na wiekszosci dziewyn nie robia wrazenia. Bo kobieta chce miec fajne ciacho chocby zarabial grosze. Niz takiego bylejakiego przecietniaka z przecietna praca. Life is brutal chlopcze

Gość gość
21:02 zapachniało "gościem od modeli" :D ale to na 100% nie on, za długa wypowiedź. Tamten nigdy nie przekraczał dwóch linijek.

Gość gość
tez uwazam ze desperacja wionie od ciebie na potege. Twoim problemem nie jest brak kasy a ze jestes zbyt przecietny do panien do ktorych startujesz. A kazdy powod zeby sie ciebie pozbyc jest dobry wiec dziewczyny po prostu splawiaja ciebie jako przecietnego golodupca. Gwarantuje ci ze jest masa dziewczyn ze jakbys byl przystojny to nawet goly w samych slipkach by za toba lataly. Chlopcze ocknij sie i przestan zwalac wine na kase. Nie masz po prostu kasy by nadrabiac braki w urodzie. A takich przecietniakow moze to brzmi okrtunie jest naprawde masa nawet z wieksza kasa i tez na wiekszosci dziewyn nie robia wrazenia. Bo kobieta chce miec fajne ciacho chocby zarabial grosze. Niz takiego bylejakiego przecietniaka z przecietna praca. Life is brutal chlopcze x a jak będe miał co zniszczony kawałek twarzy po wypadku, albo złamaną rękę, co mi raczej nie doda urody to co też będziesz mówił "bo kobieta chce mieć fajne ciacho"? Jak będe nie miał nogi albo będe na wózku, to też będzie wymagnie "fajne ciacho" . Nie wiem chłopiek jakich bajek się naoglądałeś ale zejdź na ziemie.

Gość gość
bo co facet urodził się z wrodzoną wadą genetyczną, co wtedy też będzie brany pod kątem tego jakim jest "ciachem"? . Spójrz na siebie za kilka lat, ciekawe czy wtedy też będziesz bredził o urodzie

Gość gość
gość dziś nawet miss świata która leci na kase bym olał ciepłym moczem, niech inni się tak poniżają fałszywością i złudzeniem że ona coś do nich czuje, przykre zagubione dusze

Gość gość
"Life is brutal chlopcze" x chcesz mi udowodnić , że co ? że mamona ci w głowie banie ryje? ze co? że każda laska patrzy na urodę? otóż zdziwię cię nie każda. Fakt faktem cała większość ma siano w głowie, i mamonę. I jest to znaczna większość, ale nie należy pakować każdego w jeden worek. Nie musze byc bogiem urody, żeby byc w związku, A te laski które lecą na urodę są puste i są hipokrytkami.

Gość nieunikniona prawda
większość kobiet, szczególnie młodych, to tępe pustaki, dopiero z wiekiem niektóre troche mądrzeją, przeważnie jak już stracą urode

Gość gość
gość dziś 100% prawda!!!!

Gość gość
powiem prawdę, ładna kobieta, to kobieta o wrażliwym sercu, to kobieta która nie boi się miłości, to kobieta na wózku, kobieta z chorobą, kobieta która jest w stanie udźwignąć życie na swoich barkach, i takie kobiety szanuje . I nie ma o takich mowy w żadnych mediach , nie pisza co chwila postów na facebooku, i nie wstawiają milion zdjęć swojego dziecka. Ale nie szanuje i nie będe szanował hipokryctwa i obłudy u kobiet, nigdy.