Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Istniećnieznaczyzyc

Operacja piersi

Polecane posty

Gość Istniećnieznaczyzyc

Cześć, mam 19 lat, chce zrobić operacje piersi może nie w najbliższym czasie ale za rok/dwa.Czy jest tu ktoś kto poddawal się operacji podniesienia albo zmniejszenia piersi? Chciałabym dowiedzieć się jak to wygląda i jak z efektam no i czy jest do tego jakiś próg wiekowy? Niestety mimo młodego wieku moje piersi są nie na swoim miejscu i są trochę za duże dla mnie.

Gość gość
Też jestem zainteresowana tematem :D

Gość Julka

Miałam 23 lata jak zrobiłam sobie korektę biustu i niewielkie implanty - mam obecnie miseczkę C. Operację wykonał u mnie dr Boligłowa, nie powiem po wszystkim nie było łatwo, ale po czasie, gdy wszystko się pięknie zagoiło, jestem zadowolona że się nie poddałam. 

Gość Gość

Znowu wysyp naganiaczy

Gość Milena

Gdy miałam dwadzieścia lat strasznie przeżywałam mój nazbyt mały biust, czułam się nieatrakcyjna. Dopiero gdy zrobiłam sobie implanty u dr Pabiańczyka poczułam się ze sobą i swoim ciałem dobrze. Szczerze powiedziawszy to nie wyobrażam sobie siebie inaczej. 

Gość kaja

Też poprawiałam biust u dr Pabiańczyka i jestem zachwycona. Była to co prawda jedynie korekta gdyż zwyczajnie były obwisłe i straciły na jędrności, jednak efekt przerósł moje oczekiwania!