Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie wiem ze może to nie jest odpowiednie miejsce na takie typu pytania ale warto napisać. Na początku z moim chłopakiem normalnie się kochaliśmy oczywiście wchodziło w grę robienie loda czy minetka. Ja chociaż już nie mogłam czasami zawsze dokańczałam mu bo chciałam sprawić mu przyjemność. On też mi robił chociaż nie raz trwało to bardzo długo. Przez pewien czas ja robiłam mu tylko loda on mi mówił wynagrodze ci to później... tak się zwklekało aż wkoncu faktycznie mi robił. Nie trwało to bardzo długo już prawie dochodziłam a on przerwał i powiedział mi ze język go boli i ze juz nie będzie mi robić. Okropnie byłam zdenerwowana ale nie dałam po sobie tego pokazać.... wiem ze to niby taka głupota ale ja też chciała bym mieć troszkę przyjemności a nie tylko on. Przez to również psują się nasze relacje... doradzcie co zrobić. Chętnie wszystkich wysłucham

Gość gość
Hejka :) Nie ustalajcie sobie, że robicie sobie nawzajem coś za coś, czyli w tej kwestii Ty mu loda za minetkę. To ma wam sprawiać nawzajem przyjemność również z robienia tego. Nie ma co robić tego na przymus bo to właśnie źle wpływa na wasz związek. Jeśli ze samym seksem wam jest dobrze to nie dodawajcie sobie do tego takich właśnie dodatków jak lód czy minetka jeśli ma to psuć waszą relację. A najlepiej porozmawiaj o tym ze swoim chłopakiem. Taka szczera rozmowa co wam pasuje a co nie najlepiej pomoże wam rozwiązać tę sytuację i niezbyt miłe momenty. Dajcie może też sobie chwilę przerwy w kwestii seksualnej bo to też się często przydaje.Pozdrawiam