Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarzyło wam się spotykać z facetami którzy ukrywali ze kogoś mają?

Polecane posty

Gość gość

ja z takimi pisałam, udawali wolnych chcieli się spotkać a okazało się ze maja dziewczyny :o

Gość gość
Tak i zawsze robię wszystko żeby odnaleźć ich partnerki i im wszystko przekazać

Gość gość
Tak, kiedys spotykalam sie z facetem ktory byl zonaty i z dwojka dzieci. Po dwoch miesiacach odkrylam to. Gdy zapytalam dlaczego mi nie powiedzial, odpowiedzial “nie pytalas” :), od tamtej pory zawsze na samoiutkim poczatku pytam. I wam rowniez to radze, choc to glupio wyglada gdy po pierwszym piwie w barze pytam o takie rzeczy:)

Gość gość
Ja tam wolę jak mają żony. Przynajmniej czuję się bezpieczna :)

Gość gość
No, na kochanka to tak. Ale ja wtedy szukalam meza, a do tego nadaja sie tylko wolni. Niby zonatych mozna rozwiesc.. ale to strasznie duzo zachodu

Gość gość
Ja też miałam historię. Koleś szukał nie wiem czego :D Po kilku spotkaniach usłyszałam, że nie jest gotowy na zwiazek bla bla, i że mnie uprzedza. Spoko, spotykaliśmy sie dalej. Aż któregoś dnia wyszło, że prosto ode mnie pojechał do ex, którą zdradził z koleżanką z pracy. Ale tylko ta ex się liczy i tylko ją kocha :D Aaa a po jakimś czasie oznajmił mi, że szkoda, że nie wpadliśmy z dzieckiem :D Świr... Trzeba uważać na internetowe znajomości.

Gość gość
Bo przed ciążą to się normalne kobiety zabezpieczają i bardzo dobrze.

Gość gość
Nie wiem czy to do mnie ta złośliwość ;) ale ja się zabezpieczałam. Po prostu opowiadamy tu swoje przygody, tak ? :D Miłej niedzieli :)

Gość gość
Spotykałaś się z facetem który nic od ciebie nie chciał i dawałaś mu doopy, aha

Gość gość
No d**y chciał, jak brał to znaczy że chciał

Gość gość
chwalisz się tym czy zalisz?

Gość gość
Jestescie tak beznadziejne, ze wolni was nie chca i zadowalaja sie masturbacja

Gość gość
Wcale ze nie. Wolni nas chca I zonaci tez:). Tak maja ladne kobiety:). A du/py dajemy kiedy mamy ochote na sex- mamy w koncu 21 wiek i robimy to na co mamy ochote

Gość gość
Tylko ze tutj ładna kobieta to rzadkość na tym forum. Tu same kaszaloty nie mają powodzenia.

Gość gość
Wcale ze nie. Wolni nas chca I zonaci tezusmiech.gif . Tak maja ladne kobietyusmiech.gif . A du/py dajemy kiedy mamy ochote na sex- mamy w koncu 21 wiek i robimy to na co mamy ochote xxxxxxx Tak was chcą wolni że latami czołgacie się za żonatymi błagając ich o rozwód :D

Gość gość
Hehe normalne na tinderze- maja kogoś a udają wolnych bo szukają przygod. Faceci to gnoje. Ja mam na nich sposób! Jak zaczynam z kimś pisać to dość szybko proponuje przeniesienie rozmowy na FB, mowie zd mi się wygodniej tam pisze (można wysyłać gify, zdjęcia a na tinderze nie ma takiej możliwości). I wtedy pada magiczne zdanie ,,nie mam facebooka". Nie wierzcie w to! Owszem, może się zdarzyć ze facet nie ma tam konta, jak i na innych portalach społecznościowych, ale takich jest może 5%, reszta mówiąc ze nie ma FB KLAMIE! Po prostu nie chcą bym weszła w ich profil i odkryła zdjęcia z dziewczyna, status ,,w związku" ;). FB prawdę Ci powie ;) no właśnie...ilu ja już takich spotkała co później wychodziło przypadkowo ze jednak delikwet ma FB (znajdowała go no w znajomych moich znajomych) noi ma kogoś a mnie oklamywal ze jest wolny. Teraz, zanim zapytam o FB, to pytam o jego nazwisko. Jak sie wykreca od odpowiedzi to juz wiem o co chodzi-nie chce bym go znanalazla gdziekolwiek poza tinderem ...

Gość gość
Tak i miałam z tego powodu same nieprzyjemnośći. poznałam go na koncercie. Fajnie się rozmawiało ale to wszystko, poprosil o numer tel. Napisał na drugi dzień rano , prosił aby się spotkać. Ze względu na naukę, pracę mieliśmy niewiele czasu na randki. jednak do kilku doszło. Po trzeciej wiedziałam że nic z tego nie będzie bo czułam nieszczerość z jego strony. Wtedy jeszcze nie wiedziałam o co chodzi ale jakoś mi to nie współgrało że pozuje na takiego filozofa romantyka, wiecie co to nie ja a z drugiej strony...naciska na seks, mimo że nie byliśmy razem. Powiedziałam mu że nie jestem na to gotowa, nic do niego nie czuję i obraził się. Potem do mnie pisał,probowal przekonać,że jesteśmy dorosli i on nie widzi powodu abyśmy mieli odmawiac sobie tej przyjemnosci ;-) odpisalam mu wreszcie zeby spadal. Już mi nie odpisał, odpisala za to jakas kobieta. Napisala ze jest jego narzeczoną, matką jego dziecka i abym odp******ila się od jej misiaczka ;-D nic jej nie odpisalam więc zaczęła mnie wyzywać od najgorszych. Odpisalam jej żeby lepiej pilnowała swojego misiaczka a mnie zostawila w spokoju bo pójdę z jej obelgami na policję. Już nie napisała. On do mnie jeszcze się pluł smsami że z nią już nie jest,że mają dziecko ale nic ich nie łaczy itd. że on zaraz wyjezdza za granicę do pracy i szukał dziewczyny na wspolny wyjazd ;-D czysta telenowela. Nic mu nie odpisałam, zablokowałam go a potem zmienilam numer.

Gość gość
9 41 - a byl seks? po ile mieliscie lat?

Gość gość
Spotykalam sie z facetem 4 lata bywal u mnie czesto ,ciagle pisal kazdego wieczoru.Byl z innego miasta. Twierdzil ze jest bardzo zakochany we mnie. Po 4 latach okazalo sie ze mieszka i sypia z byla zona. Gdy sie obie o sobie dowiedzialysmy ja z nim zerwalam kontakt zona go wywalila. Po roku odezwal sie do mnie przepraszal zaczal znow przyjezdzac.I co sie okazalo ?ze tym razem mieszka i rozwodki i jej dwojki dzieci. Tym razem zerwalam z nim kontakt na dobre. Jego nowej kobiecie powiedzialam o tym ze bywal u mnie ,ze wczesniej tak samo postapil z byla zona,ale ta nowa nie uwiezyla bo misia kocha. Z tego co wiem on dalej z nia mieszka ale szuka innych.Zalosny typ.

Gość gość
09;47 czy z tekstu naprawdę nie dało się wywnioskować że nie było, dlatego na niego tak naciskał? Był tylko pocałunek. Miałam 21 on 25.

Gość gość
a teraz ile masz? bylas dziewica?

Gość gość
A co Cię to obchodzi, książkę piszesz?

Gość gość
gość dziś XXI wiek czas w ktorym kobiety robi zz siebie szmaty bo moga. Nie dziw sie potem, ze nikt.wolny cie nie chce do zwiazku.

Gość gość
Tak. 1. Spotykałam się z nim 2 miesiące, pewnego razu podczas rozmowy chlapnął coś o "żonie", potem nagle się zapowietrzył, zmieszał, zaczął kręcić, w końcu się przyznał. Facet mieszkał w mieście x, żona w mieście y. Podobno żadne z nich nie chciało porzucić swojej pracy i się przeprowadzić do drugiego. Dzieci nie mieli Oczywiście padały teksty o tym jak to małżeństwo istnieje już tylko na papierze, bla bla, powiedziałam, że niech sobie najpierw uporządkuje sprawy a potem zawraca mi głowę. 2. Przypadek chyba gorszy. Poznałam faceta na grillu u znajomych, raz dwa zawrócił mi w głowie. Po 2 miesiącach stwierdził, że nie możemy się spotykać ale nie chciał zdradzić powodu, tylko przepraszał, pisał setki smsow że to nie moja wina, że to jego wina, ale nie może powiedzieć dlaczego mnie zostawia. Po małym śledztwie okazało się, że: zaprosili go na tego grilla świeżo po tym, jak mu się żona wyprowadziła z domu, żeby się chłopak trochę rozerwał bo podobno był załamany. Szybko znalazł sobie pocieszenie - mnie. Przez cały czas za plecami walczył o małżeństwo, aż się udało, żona zgodziła się wrócić, więc powiedział mi papa. Nie mam do niego żalu, ale zawiodłam się na tych znajomych, oni dobrze go znają, przez cały czas o wszystkim wiedzieli i nie pisnęli mi słówkiem.

Gość gość
Jakie znacie sposoby na dowiedzenia się czy facet kogoś ma? ja wiem ze trzeba zawsze na początku zapytać o to czy jest wolny, kiedyś nie zapytałam i facet powiedział mi sam ze jest zajęty gdy drążyłam a jego odpowiedź na to czemu nie powiedział to "nie pytałaś" najlepsze usprawiedliwienie

Gość gość
2. Przypadek chyba gorszy. Poznałam faceta na grillu u znajomych, raz dwa zawrócił mi w głowie. Po 2 miesiącach stwierdził, że nie możemy się spotykać ale nie chciał zdradzić powodu, tylko przepraszał, pisał setki smsow że to nie moja wina, że to jego wina, ale nie może powiedzieć dlaczego mnie zostawia. Po małym śledztwie okazało się, że: zaprosili go na tego grilla świeżo po tym, jak mu się żona wyprowadziła z domu, żeby się chłopak trochę rozerwał bo podobno był załamany. Szybko znalazł sobie pocieszenie - mnie. Przez cały czas za plecami walczył o małżeństwo, aż się udało, żona zgodziła się wrócić, więc powiedział mi papa. Nie mam do niego żalu, ale zawiodłam się na tych znajomych, oni dobrze go znają, przez cały czas o wszystkim wiedzieli i nie pisnęli mi słówkiem. c c a byl z nim seks?

Gość gość
Pewnie był, dziwne ze facet zachowuje się jak nienormalny a one i tak im tyłka nadstawiają nie znając dobrze faceta

Gość gość
a jakiś prawik ból doopy ma

Gość gość
tak prawik bo pisze prawde ze nie znacie faceta a juz doopy nadstawiacie

Gość gość
Co wy macie z tym seksem? To chyba normalne że dorośli ludzie uprawiają seks!