Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smieja sie ze mnie ze mam nizszego chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Ja to olewam ale moj chlopak bierze sobie wszystko do serca i cierpi. :( co moge zrobic w tej sprawie?

Gość gość
szpilki na giewoncie dla chłopaka

Gość gość
Tylko nadal to olewac. To twoje zycie I twoja milosc:)

Gość gość
Ale jemu jest przykro :(

Gość gość
Ech. Chcialabym zeby dali na luz. Ja chce z nim spedzic reszte zycia.

Gość gość
Olej towarzystwo, kogo kochasz ?

Gość gość
On ma problem z samooceną i tu tkwi podstawowy problem.

Gość gość
W sumie to juz nie wiem bo juz wqrwia mnie ta cala sytuacja. On sie izoluje mowi nagle ze to nie me sensu ze on jednak nic nie czuje bo sie wstydzie ze sie nasmiewaja. Potem ze jednak mnie kocha i tak sinusoidy i rollecoastery ze mam ochote juz powiedziec: a pier. sie wy wszyscy i ty tez i dajcie sobie spokoj. To jest ponad moje sily walka z czyjas niska samoocena co w ogole nie ma znaczenia. Nie patrze czy ktos ma garbate nos czy wazy 150 czy ma niewyprasowana koszule, czy ma idealnie skomponowana garderobe i ile kasy a tu jakies nieprzyjemnosci mam tego dosyc i chyba dam noge.

Gość gość
A ile macie wzrostu? Ja mam 175 cm a mój partner 168 cm I nie interesuje nas w ogóle zdanie innych ludzi na nasz temat. Twój facet jest po prostu dziecinny, ze przejmuje się takimi głupotami.

Gość Piaskun
Tia, a dzieci w szkole są dziecinne że zasuwane targają się na swoje życie... 00 Jak biją tam gdzie boli to boli bardziej.

Gość gość
no trochę różnica jest. Niech kupi buty na lekkiej koturnie (takiej na całej długości - choć trochę coś to da)

Gość gość
A uprawiacie seks? Mówisz mu że go kochasz lub że jest świetny w łóżku? Buduj jego samoocene. Nikt jej nie podniesie poza tobą :3

Gość gość
Ja to chyba dam.im porzadna nauczke. Przestane sie z nim widywac i wezme za tych kolesi i dam im szanse a potem sprawie ze zniknie im ten glupi rogal z twarzy mowiac: eee mozesz byc kolega, nie czuje nic. Bo wiesz ja lubie 150 cm

Gość gość
Ciekawe czy byloby im do smiechu ? :D

Gość gość
Ech no ale nie bede taka niedobra :( nie wiadomo jak z takimi ludzmi rozmawiac. Jak powiem: nie jestes niski - to sie wkurzy ze to klamstwo. Jak powiem - jestes niski i mi nie przeszkadza to i tak czuje ze przeszkadza bo innym przeszkadza. Jak powiem - to nie ma znaczenia to i tak pomysli ze ma znaczenie ale klamie by mu bylo milo. Jak powiem: wiem ze cierpisz z tego powodu to pomysli ze mam go za slabeusza wiec nic nie mowie bo nie wiem co :( podoba mi sie On.

Nic nie mów, tylko zrób mu siarczystego loda z połykiem i go przytul po wszystkim. Poprawa humoru gwarantowana.

Gość gość
No ja się nie dziwię, znajdź sobie wyższego chłopaka. Z takim niższym to masakra, zawsze będziecie śmiesznie razem wyglądać a wysokich butów już nigdy nie założysz

Gość gość
Mi to nie przeszkadza. Zreszta i tak nie przepadam za szpilkami. Ale ja chce akurat jego. :(

Gość gość
Dobrze mi przy nim, pociaga mnie i raduje swoja obecnoscia. I lubie jak sie szeroko usmiecha.

Gość FanRapuDoradza
Eminem ma 170 cm i zawsze był z wyższymi. Nigdy nie słyszałem, żadnego puncha na ten temat. Albo wyślij mu ten beef raperski: Raper 1 ciśnie drugiemu tak: Ty, Śliwka, już nie zaczynaj, nie masz prawa głosu, bo cię utrzymuje dziewczyna Jesteś tak niski, że nie dziwię się jej czemu cię zaczęła traktować jak syna Raper 2, ten niski odpowiada: Dziewczyna utrzymuje mnie tylko wtedy Gdy zaczynasz ku4wa głupoty pie45olić Inaczej ze śmiechu bym upadł To że jestem niski to nie są pociski pokazałeś swój spadek formy A żaden małolat dziś nie chce być mną, bo nie jest na tyle zdolny

Gość gość
Ja jestem facetem, mam 189cm i zgadzam się, że prawdziwy facet zaczyna się od 185cm. Niżsi faceci do niczego się nie nadają, mają kompleksy. Wiem coś o tym bo jestem menadżerem ponad 20 osó, prawie sami faceci. Ci poniżej 180 to jakaś porażka, śmieszne trole.

Gość gość
gość dziś To że jestem niski to nie są pociski pokazałeś swój spadek formy

Gość gość
Mój mąż jest mojego wzrostu, jak chodzę w szpilkach jestem wyższa, ale czujemy się razem dobrze, a na to co inni o nas to mamy wy/je/bane, najważniejsze by być sobą, swoje życie przejść po swojemu i nic nikomu do tego. Nie mamy z tego powodu kompleksów, kochamy się ;-)

Gość gość
Jedyne rozwiązanie to powiedzieć mu że Tobie to nie przeszkadza, i on też ma się zachowywać jak mężczyzna a nie dziecko i też się tym nie przejmować. Powiedz mu że możesz być z niskim facetem, ale nie będziesz z dzieckiem przy którym trzeba chodzić na paluszkach i uważać na każde słowo

Gość gość
Ja mam 182 cm a mój chłopak 160 cm Autorka

Gość gość
180 cm i 160 :O żarty :O

Gość gość
Siusiaj

Gość gość
Ktos sie podszyl. Nie jest duza roznica wzrostu ok 5 cm ale i tak sa zarty tego typu wlasnie jak tu.

Gość gość
Nie, to nie jest żart...