Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomosc ze zranionym facetem

Polecane posty

Gość gość

Poznalam swietnego faceta ale jakoś tak na dystans wszytsko. Podczas naszych spotkań jest świetnie, rozumiemy się bardzo dobrze ale poza nimi nie mamy za wiele kontaktu. Wczoraj szczerze go zapytałam co jest między nami, a on odpowiedział, że nie chce się wiązać I deklarować bo był w wieloletnim związku który zakończył się jakiś czas temu i nie jest gotowy na nowy ale powiedział, że chce się spotykać bo super spędza się że mną czas. Doradzcie prosze co zrobić? Ciągnąć to dalej dac mu wiecej czasu I czekać aż coś z tego bedzie (albo i nie) czy dac sobie spokój i traktować to jak kolejnego znajomego?

Gość gość
Daj mu czas

Gość gość
Pozwol mu sie zakochac i badz na dystans tak jak on to szybko sie zakocha , jesli oczywiscie na nim ci zalezy

Gość gość
Zależy mi na nim bo jest takim małym światełkiem w tunelu po tych wszystkich pajacach jakich do tej pory spotykalam ale wkurza mnie fakt, że zawsze muszę wychodzić z inicjatywą i czuje że się narzucam. Z drugiej strony boje sie ze jak przestanę to robić to chłopak stwierdzi, że jednak nie jestem zainteresowana. Cholera wie co siedzi w jego glowie po tym rozstaniu.

Gość gość
Czyli ona ma mu dawać doopy i mu się podlizywac przez następne kilka lat w nadziei ze mu fochy miną?

Nie. Nie udaje się związku z kimś kto jeszcze nie przeżył ostatniego. Dawanie d**y jak będzie "gotowy".

Gość gość
Autorko, czy był seks?

Gość gość
Lepiej byc z facetem ktory cie pokocha , po co sie meczyc z takim

Gość gość
On juz cie wykorzystał seksualnie ? , bzykac tylko chce

Gość gość
nie chce się wiązać I deklarować bo był w wieloletnim związku który zakończył się jakiś czas temu i nie jest gotowy na nowy ale powiedział, że chce się spotykać bo super spędza się że mną czas. xxx Naprawdę jesteś tak mało inteligentna ze mnie rozumiesz co to znaczy??? Przetłumacze - będę zabierał Ci czas, będę dzwonił kiedy będę miał ochotę, będę szukał cię jak mi się zachce ale nie licz na zadne zaręczyny, ślub czy dziecko. Jak spotkam odpowiednią dziewczynę to zakocham się w 5 minut, do tego czasu masz mi umilać czas.

Gość gość
Nie, nie wykorzystal. Poza przytulaniem I calowaniem do nieczego nie doszlo.

Gość gość
Miałem podobną sytuację. Startowałem kiedyś do mojej koleżanki, z którą zerwał mój kolega. Była przeciętną z wyglądu dziewczyną, ale za to bardzo fajną z charakteru. Ona bardzo przeżyła to zerwanie. On zostawił ją dla kobiety starszej od niego o 8 lat. Zacząłem dawać jej do zrozumienia, że byłem nią zainteresowany. Ona od razu to wyczuła i wypaliła, że nie jest jeszcze gotowa na nowy związek. Dałem więc sobie spokój. I całe szczęście, że ona mnie nie chciała. Miesiąc później poznałem świetną dziewczynę która była do tego bardzo atrakcyjna z wyglądu. Moja koleżanka przy niej wysiadała. Ważne było też to, że moja dziewczyna nikogo przede mną nie miała. Była dziewicą. Nawet się jeszcze nie całowała. Gdybym związał się z dziewczyną kumpla, byłbym zapewne na każdym kroku porównywany do niego. To nie wróżyłoby niczego dobrego i mogłoby wywoływać kryzysy w związku.

Gość gość
"Naprawdę jesteś tak mało inteligentna ze mnie rozumiesz co to znaczy??? Przetłumacze - będę zabierał Ci czas, będę dzwonił kiedy będę miał ochotę, będę szukał cię jak mi się zachce ale nie licz na zadne zaręczyny, ślub czy dziecko. Jak spotkam odpowiednią dziewczynę to zakocham się w 5 minut, do tego czasu masz mi umilać czas." Świetnie napisane, cala prawda :)

Gość frog_in_the_fog
jak facet ma problem ze sobą, to niech idzie na terapię, zamiast zawracać dupę kobietom.

Gość gość
9:44 Pierwszy post : nic dodac nic ująć

Gość gość
A moze koles naprawde potrzebuje czasu?

Gość gość
jak facet mówi, że nie chce związku to znaczy, że nie chce związku - czego nie rozumiesz?

Gość gość
9:49 racja swieta prawda

Gość gość
Hmm, a u mnie było tak, że mój facet potrzebował pół roku, żeby się przede mną otworzyć. Z racji tego, że widziałam, że to wartościowy człowiek to cierpliwie czekałam. No i teraz spodziewamy się dziecka (nie, nie złapała go na ciąże) i oboje jesteśmy szczęśliwi w naszym związku. Tyle tylko, że ja czułam (wręcz wiedziałam), że skończymy razem. Gdybym miała wątpliwości w ogóle nie bawiłabym się w "czekanie".

Gość gość
To zalezy od wielu rzeczy Ja bym wolala by to facet we mnie sie zakochal a nie myslal o innej caly czas

Gość gość
Ta zraniony :-) Typowa wymówka. Nie chce związku ale z Tobą, jak pojawi się właściwa to nie będzie miał dylematów. A spotykać się chce, bo mniej się nudzi a docelowo może seks bez zobowiązań uda się załatwić. Obudź się.

Gość gość
Prosty sposób nie odzywaj się do niego i zobaczysz co będzie. Jak choć trochę mu zależy to się odezwie sam Jak nie to przykro mi bardzo ale ma Cię w d***e.

zresztą słowa "na razie nie chcę się wiązać" w 99% przypadków znaczą "nie podobasz mi się". wiem, bo też tak spławiałam facetów :P

Gość gość
No wlasnie ;)

Gość gość
Jak nie jest gotowy to niech ci doopy nie zawraca. A kobiety do przytulanek czy seksu na chwilę niech poszuka w burdelu. Szanuj się dziewczyno.

Gość gość
Te wszystkie misiaczki to zawsze zranione nieszczęśliwe i ex to ta najgorsza. Nie daj się nabrać, będzie cię zwodził aż osiągnie to to chce czyli seks, potem ty zadzialasz jak plaster na jego złamane serce a on i tak zostawi cię dla takiej dziewczyny na która będą gotowi i wyleczeni. Prosty schemat

Gość gość
spędzał by czas z dziewczyna która mu się nie podoba? I jak autorka pisała byłyby przytulanki i całowanie? Ja bym nie mogła tak z kimś kto mi się nie podoba więc wątpię że tak jest

" gość dziś spędzał by czas z dziewczyna która mu się nie podoba? I jak autorka pisała byłyby przytulanki i całowanie? Ja bym nie mogła tak z kimś kto mi się nie podoba więc wątpię że tak jest " X może mu się podoba na tyle, żeby ją pomacać jak nie ma nic innego pod ręką, ale nie na tyle żeby się z nią związać.

Gość gość
Ahaha nie jest gotowy na związek, ale całować sie i tulić moze?:D Racje maja wyzej, jest w to wdepniesz, to on bedzie pociągał za wszystkie sznurki, a Ty ciagle będziesz sobie powtarzać "ze on jest zraniony i niegotowy, a ja mam Byc cierpliwa":O staniesz sie niewolnica, będziesz sie zastanawiała nawet czy zadzwonić, napisac do Niego kiedy on nie bedzie sie odzywał:o nie dasz rady utrzymywać dystansu, jesli sie zakochasz:( nie idz z nim do łóżka za zadne skarby.

" gość dziś Ahaha nie jest gotowy na związek, ale całować sie i tulić moze?" X może. i za darmo może będzie miał seksik, a u d***** musiałby płacić. chłopak myśli sensownie i oszczędny jest - same zalety :P