Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdojrzala pani 41

Pytanie do facetow

Polecane posty

Czy istnieje milosc bez poządania ???? Czy mozna kogos kochac ale nie czuc fizycznego pociagu do danej osoby??? pytam panow bo zastanawia mnie moj zwiazek, mowi mi bez przerwy ze mnie kocha , przytula, caluje...ale ognia nie bylo nigdy, ot bylo, jest od czasu do czasu , na boku jedyna pozycja, przypominajaca nudna masturbacje a nie sex zakochanych ludzi....szukam odpowiedzi

Gość gość
Istnieje ale raczej nie taka jak ty odpisujesz, na początku zawsze jest dziki sex ale po czasie dopada nas rutyna i zniechęcenie. Dużą rolę odgrywa też zmiana w kobiecie, zaniedba się, utyje czy też zmiany przez ciążę i przestaje nas podniecać fizycznie mimo że ja kochamy. Jeśli facet od początku nie jest napalony na ciebie to może woli chłopców

znamy sie rok, nie zmienilam sie , ciaze mam 10lat za soba wiec tez nie to...mam raczej wrazenie ze on byl bardzo samotny i bardzo chcial kogos miec , wiec pomimo wszystko zostalismy ze soba , ja tez w sumie czulam po pierwszych 2 spotkaniach , razach ze w lozku to nie to, on jest bardzo przystojny , dobrze zbudowany ale nie dziala na mnie, nie kreci mnie, choc na logike biorac****atrzac na niego to powinien. nigdy technika i to co robil nie doprowadzala mnie do orgazmu, nie bylo gry wstepnej . zastanawiam sie czy tylko ja mam taka hoojnie z nim a z innymi sie staral bo go pociagaly , czy to typ ktory zupelnie nie ma tego daru i nie jest poprostu dobry w lozku....jak sie go o to zapytalam to sie obrazil i jest jeszcze gorzej

Gość prawi 124
nie istnieje milosc bez pożądania, ale ,.,. W Kobietach które najbardziej podniecają zwykle niekoniecznie najłatwiej sie w nich zakochać.,.,.

Gość prawi 124
Przyklad ponizej To nie jest milosc od pierwszego wejrzenia , ale ,.,. Laska jest mega podniecająca ... NIe miałaby najmniejszego problemu postawic członka do pionu w kilka sekund kręcąc samym tyłkiem https://www.youtube.com/watch?v=Sq7ACfninEg&t=27s

Gość prawi 124
przyklad nr 2. nie jest to pożądanie od pierwszego wejrzenia , bo nie oszukujmy się penis wisi gdy się ją ogląda https://www.youtube.com/watch?v=5w3cYtJekpw&t=51s Jednak jest czarująca , a zatem od razu się w niej zakochujesz w ciągu kilku minut , a jeśli sie zakochasz to dajesz sobie więcej czasu na seks .. Nie spieszysz sie z nim , liczysz ze sytuacja się rozkręci innego dnia .. Laska nie musi cie wtedy mega podniecać ..

Gość gość
Kogo podniecają stare baby,jakichś gówniarzy na raz i tyle,co myslisz,że 41 letnia baba robi wrażenie na dojrzałym facecie:-D zapomnij i zejdż na ziemie

Gość prawi 124
czy istnieją sytuacje w których zakochujesz sie i masz ochotę przeleciec panne albo jak najszybciej by ci zrobiła loda ? Czyli milosc i pożądanie od pierwszego wejrzenia ? Są , ale takie sytuacje zdarzą się rzadko .. Ale spróbuje wkleić taką panne https://www.youtube.com/watch?v=e0EVLxbvntM

Gość gość
on kocha inna szczerą miłością nie sex mu oczy przysłania dobry materiał Babicach męża .ale Ty nie Ty szukasz rzniecia się aż po ból pizzdy

Gość gość
Jeśli po roku już tak jest to nie wróży najlepiej na przyszłość. Może i jest dobrze wam razem ale bez sexu ani ty ani on nie wytrzyma. Albo się rozstancie albo wolny związek, miłość między wami sex z innymi

Gość 4yd
Jesteś pewnie jedną z tych kobiet, które uważają, że wszelkie sprawy lozkowe musi inicjowac facet. Wychodzą też z założenia, że facet zawsze ma ochotę na seks i momentalnie może być gotowy i to, że ma ochotę świadczy, że kocha. Takie bzdury słyszałem od kilku kobiet i życie lozkowe z nimi, to wielka nuda. Musisz wykazać więcej inicjatywy, bo pewnie sama odwarcasz się do niego tyłkiem i czekasz na pieszczoty. A tu zonk, bo on pakuję ci od czasu do czasu bolca i zaspokaja swoją fizjologię myśląc, że gdybyś go kochała, to nie czekalabys na niego, tylko pierwsza wymasowala mu plecy, pupę, jądra czy usiadła na twarzy.

Gość malenda
Pupę masować?:DMoże jeszcze przerośniętą prostatę :D Jednak chyba sporo muszę się nauczyć 💤

Gość gość
Ona ma 41 lat i w łózku doświadczenie

Gość gość
Zboczek.

Gość gość
soczek

Gość gość
Opisz jeszcze jak wyglądasz jak chcesz sexu? Jeśli cały dzień chodzisz w "wygodnych" rzeczach bo szpilek i mini masz dość w pracy, do łóżka kładziesz się w starej koszulce i szortach to się nie dziw że facet widząc te antygwałty traci ochotę. Wszyscy mówią że jestem atrakcyjną podobam się mężczyznom, tyle że inni widzą cię zawsze wystrojoną i wymalowaną a twój widzi cię 90% czasu w łachmanach

Gość gość
Z tyłu kroczek to mix soczek.

Gość gość
skoczek

Gość gość
Świetność każdego się kiedyś kończy :)

Gość gość
Tylko Madonna ma lepsze geny ..

Gość gość
41 lat i doświadczenie. Być może, ale to nie zmienia faktu, że taka osoba dalej może być obojętnym partnerem w łóżku, bez inicjatywy, bez pomysłów, a jej doświadczenie polega na leżeniu na plecach.

Gość gość
12:20 - a co ty możesz o tym wiedzieć, klepaczu

no wiec co do wygladu zadbana , gdzie trzeba silikon, botox itp, ale ze zmakiem, bez przesady. On jest kilka lat mlodszy ale nie tyle ze byloby to widoczne i razilo po oczach. doswoadczenie mam jesli chodzi o sex i jestem bardzo otwarta, nie ma miejsca na jakas sztuczna pruderie czy udawanie cnotki, nie w moim wieku. kiedys mu wspomnialam ze uwazam ze chyba go nie krece i jest cos nie tak z naszym zyciem sexualnym, powiedzialam ze zadam pytanie anonimowym 100 osobom na forum i rowniez powiedza ze to nie realne zeby po niecalym roku facet przed czterdziestka mial takie niskie libido...to mi odpowiedzial zebym wstawala codziennie po 4 rano do pracy to bede tak zajechana ze nic mi sie nie bedzie chcialo nawet w doope podrapac. wczesniej byl z 10lat mlodsza dziewczyna ktora go zostawila i mowila ze jest egoista i robi wszystko pod siebie...moze dlatego ma w d... moje potrzeby bo jemu tak jest dobrze i tyle wystarcza????

gosc 12:20 ... no wlasnie ja go odbieram jako obojetnego partnera... mam taka chcice ze mnie nosi, wymieniam tylko baterie w zabawkach a on ....nic

Gość gość
oczywiscie ze istnieje np matek do dzieci a miłos jest tylko jedna a pozadanie i sex to nie miłosc tylko chemia i to spowodowana przez demony