Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co się rodzą mężczyźni poniżej 180, przecież to się nie nadaje

Polecane posty

Gość gość

do niczego :D

Gość sweetgirl12345
Chyba tylko po to by nas zabawiać i nieudolnie adorować :D

Gość gość
Widze ze jakas odrzucona zaklada tematy ;-)

Gość gość
Wez skoncz te epopeje bo nudzisz

Gość gość
13.25 Nie jakaś odrzucona a ktoś nawiedzony na punkcie wzrostu. Temat o wzroście 178cm też zapewne tego samego autora. Zaraz zapewne pojawi się temat 175cm,177cm.....

Gość gość
To, że jestem niski, To nie są pociski. Pokazałeś swój spadek formy A nie chcesz być jak ja, bo nie jesteś na tyle zdolny

Gość gość
wiesz co autorko tez jestem kobieta i powiem ci xuj ci w doope, feministki tak narzekaja jak faceci sie odwaza krytykowac wyglad kobiet nie wolno juz powiedziec ze gruba ze plaska, a tobie wolno cos takiego pisac? To może zapytajmy, po co się rodzą kobiety z wagą inną niż 45-55 kg i wzrostem innym niż 165-175 i biustem nie innym niż sztywne D i twarzą inną niż golden ratio. a ty na pewno nie masz ladnej twarzy, bo jestes paszczakiem z morda wykrzywiona wredota, wiec po co zyjesz? zabij sie. nie pozdrawiam

Gość gość
13:46 Dziękuję, dobra wróżko:) Dzięki takim jak Ty jeszcze nie zwątpiłem, że na tym łez padole istnieją normalne, mądre kobiety. Niech Ci się szczęści w życiu, życzę wszystkiego co najlepsze:) Pozdrawia stary 35 letni prawiczek z 173 cm wzrostu, którego babsztyle takie jak autorka od zawsze traktowały jak guano.

Gość gość
Ja sama jestem wysoka, ale wzrost faceta jest mi obojetny. Kiedyś nawet podobał mi się taki 168 cm, ale był homo Ja mam 174

Gość gośćS
13,29 ty piszesz do mnie??? Jestem chora ,śmiertelnie chora. Tak napisałam na fb o kolanie ale prawda jest inna Nigdy nie założyła bym takiego tematu!! Nie znoszę wysokich i nie znoszę poniżania osób ujętych w tytule!!To mój pierwszy wpis w temacie.