Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Romantyczny_Biceps

Kobiety czy owłosiona i wydatna klatka piersiową u faceta jest ok dla was?

Polecane posty

Gość gość
wszystko musi mieć swoje proporcje. nie znoszę napompowanych, wulgarnych facetów, ani kłaków na plecach, a wiadomo, że kulturyści zażywają wspomagacze.

Gość gość
Owłosiona klatka jest obrzydliwa

Gość gość
wygląda to obrzydliwie, jak u małpy. podobno u kosmetyczki można usunąć te włosy z pleców, ale trzeba powtarzać ten zabieg, i po którymś razie włosy już nie wyrastają bo zniszczone zostają cebulki włosów. jeśli chodzi o tors, już napisałam wcześniej.

Gość gość
ma większy testosteron, jego przewaga powoduje nadmierną nerwowość, wybuchowość, i wulgarność. a co w/g ciebie jest "wydatna klatka piersiowa" - masz kobiece piesi?

No ja mam tylko bardziej obfite wytryski jak ćwiczę, oprócz tego nie zauważyłem żadnych zmian psychiczno-fizjologicznych. Ale ja tylko amatorsko ćwiczę i nie wspomagam się w żaden sposób.

Gość gość
jest ok! mnie to kręci

Gość RomantycznyBiceps
13:38 znając życie to jesteś facetem...

Gość gość
hahaha otóż nie :P

Gość RomantycznyBiceps
No cóż, zawsze możesz by transem albo obojniakiem...

Gość gość
Jest ok. Dziś (mam 35 lat) uważam wszelaki zarost za pociągający. Naturalne sierściuchy są jak najbardziej sexy. Szerokie ramiona i klatka piersiowa również.

Gość RomantycznyBiceps
14:00] Zarost też mam ciemny i gęsty, a ciemnym brunetem nie jestem... A jak byłaś młodsza to wolalas wydepilowanych/ bez włosów na ciele?

Gość gość00008888
Wolę mojego golaska. Lubię całować go po klacie i nie chciałabym żeby mi się coś plątało między zębami.

Gość gość
Nie lubiłam, młoda i głupia byłam ;) A facet im więcej ma włosów na ciele tym więcej ma testosteronu. I nie chodzi mi tylko o umiejętności łóżkowe ale w ogóle jest bardziej męski.

Gość gość
(ja z 13:43 ) myślałam, że to normalna rozmowa na jakimś poziomie, skoro uważasz, że osoba, której się podoba owłosiony facet musi być jakimś dewiantem albo gejem, to nie wiem po co ten wątek... z jednej strony bronisz tego "artybutu męskości", z drugiej obrażasz osoby lubiące taki typ mężczyzny... ja mam 24 lata i podoba mi się to, mam nawet na oku pewnego kolegę, widać że ma bujne owłosienie, patrząc po rękach i przy dekolcie koszulki, a jest blondynem

Gość gość
Codziennie przezywasz to owłosienie i na siłę się doszukujesz w nim atrybutu albo powodu dla którego masz zerowe powodzenie. Otóż oscwiece cię. Prawdopodobnie jesteśmy mało interesujący i włosy nie mają z tym nic wspólnego. Nie ośmieszaj się więcej.

Gość RomantycznyBiceps
Błędy młodości, zdarza się... No włosów na ciele mam całkiem sporo, ale twarzy małopluda na szczęście nie, raczej męsko-chłopiecą, żadne ekstremum... Testosteron w normie, są poważne przesłanki, że go nie brakuje, ale darujmy sobie szczegóły. ;) Pewnie jest wielu facetów, którzy mają wszystkiego więcej lecz jest dobrze- być wystarczająco męskim ale przy tym nie być totalnym skürwysynem bez uczuć...

Gość gość
No i ok. W głowie masz poukładane a to najważniejsze ;)

Gość RomantycznyBiceps
14:23] przecież tylko żartowałem, nie musisz tego brać do siebie, to tylko forum kafeteria, ściek internetu ;) No właśnie też nie jestem i nie byłem nigdy żadnym brunetem, a mam więcej owłosienia i to ciemnego na ciele niż jakieś 95% facetów, w Polsce nawet więcej.. No może nie jak małpa jakaś ale sporo. Co ciekawe na rękach i nogach raczej zupełnie normalnie, jasne i rzadkie. Na torsie, brzuchu i różnych innych miejscach ciemne i gęste, też nie jak małpa ale sporo.A byłem tylko małym blond szkrabem, dziwne :o

Gość gość
ok jeśli to żart, to "wybaczam" ;) wydajesz się normalny, a mam wrażenie, że postów na ten temat widziałam kilka, czy to jakaś obsesja :P nie martw się tym tak