Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poraz kolejny moja miła osobowość przegrała

Polecane posty

Gość gość

Znowu dowiedziałam się, że jestem miła i co z tego jak miłe i osoby są nudne. Kolejny wybrał tę wredną, wykrzyczaną, pyskatą i chamską. Też chce taka być, mam dośc bycia miłą. Ostatnio zastanawiałam się czy nie uciec w alkohol czy narkotyki, ktore pozbawiają ludzkich uczuć.

Gość gość
Przegrała z nadwagą? No właśnie, z czym ta osobowość przegrywa tak naprawdę? Może ty jesteś nudna jak flaki z olejem i dżemem na dodatek.

Gość gość
Na to wygląda, że jestem nudna bo nie daje wrażeń, jestem miła. Napisałam z czym przegrałam ze swoją osobowością, a wygrała dziewczyna która była chamska do niego, wulgarna i wredna.

Gość gość
dlaczego wredną? nie znasz jej!nie jest taka! za to ty jesteś tak właśnie jak z opisu ,uwierz ze jak się na kobietę wulgarnie i chamsko napada to ma prawo pisać że takie zachowanie jest podłe i wredne!!!jak długo jeszcze będziesz ją niszczyła?jesteś podłą chamską jadowitą intrygantką

Gość gość
Wiem, że narkotyki i alkohol pozbawiają ludzkich uczuć. Myślę czy nie pójśc w to. Mam dość oceniania mojej osoby pod kątem, że jestem miła i skryta =nudna. Nie chcę być nudną, chce dawać emocje.

Gość gość
15.06 co wy z tą pulchnością, nie nie jestem gruba ani pulchna raczej normalna nie za chuda nie za gruba.

Gość gość
Chamki tzw normalny mężczyzna nie wybierze, musi być również chamem, bo inaczej jej chamskie i prostackie zachowania mierziłyby go, można zaakceptować inne poczucie humoru, gust czy styl, ale nie chamskie i prostackie zachowania, tego nie da się przeskoczyć. Nie masz czego więc żałować, prostaczki dla prostaków, klasa dla klasy, jeżeli chamstwo i prostactwo jej mu nie przeszkadza, najpewniej jego chamstwo i prostactwo przeszkadzałyby tobie. Co do narkotyków to największy chłam z możliwych, nawet nie myśl o tym, znam takich, którzy prz3z nie rozjechal i się nie tylko fizycznie, ale i 3mocjonalnie i nie są wstanie poukładać sobie życia tak, by być szczęśliwymi a są mężczyznami, czyli szanse jakby wieksze na to.

Gość gość
w jaki sposób jest chamska i wredna? on ją zniszczył i zdeptał fakt to jest wredne!! cham po prostu.zniszczył porządną miłą kobietę ,która na co dzień nie musi się bronić przed wulgarnymi chamami!Zdeptał ją!i raczej piszesz o nim!!!nie o niej ,nie wiesz nic o niej kompletnie nic.,to co piszesz też jest wredne i niesprawiedliwe!

Gość gość
15.05 o to chodzi że ją znam, obgadywała mnie, wyśmiewała i była chamska do innych w sensie chamsko się do nich odnosila i sama stwierdzila, że po alkoholu jest jeszcze gorsza, bo ludzie ją wkurwiają.

Gość gość
15,10 dlaczego kłamiesz? podła chamko!?! ile można niszczyć jedną kobietę? fakt wszystko ma swoje granice ,nie dziw się reakcji każdy kiedyś pęka jednak nigdy do was nie klęła a wy co? ,i nie obrabiała tyłka za plecami jak wy!nie odnosiła się z krzykiem i chamsko jak wy!!! tu niema nawet czego porównywać!!!! ileż można a zarzuty skieruj raczej do siebie tzn do was wszystkich całej waszej mafii!jak można przez tyle lat kogoś tak opluwać i chamsko sie odnosić do kogoś no jak!!

Gość gość
temat jest o spokojnej i miłej tylko raz ja ktoś zniszczył i reszcze nie podoba się ze sie broniła .Wszystkie zarzuty własnie jedynie autorki dotyczą i reszty mafii podłej wrednej chamskiej i wulgarnej!

Gość gość
15.08 racja on chyba taki jest cham i buc więc pasują do siebie. Możliwe, że tylko szarpałby mi nerwy. Dzięki za otworzenie oczu. :) :* Ale kurcze no nie chciałabym byc ciągle postrzegana jako ta miła/nudna. Ludzie nie lubią nudy.

Gość gość
znwu schizofreniczka usiluje przejac temat

Gość gość
15.10 tak obgadywała ,zle sie odnosiła? dlaczego kłamiesz!!! podła jesteś wróci ci się!kto się do niej z krzykiem wulgarnie i chamsko odnosił w koamie w feniksie i w bibliotece oraz w paraiso to już wszyscy wiedzą ! jestescie jak hieny krwiozercze!

Gość gość
która shizofreniczka?ładnie tak kogoś obrażać? jesteś wredna i podła!

Gość gość
15.11 jakim alkoholu? wiesz ze mozesz odpowiedzieć za zniesławienie?!! wyśmiewała? jakimi słowami cytuj!!! dlaczego kłamiesz??karma wraca i do ciebie wróci !

Gość gość
wyzywanie od shizofreniczek podlega pod paragraf także nie radze!!nie masz prawa szkalowac zdrowej osoby i niszczyc jej zycia,to jest naruszenie cudzej godnośći!!!

Gość gość
ELA widocznie nie jest taka nudna skoro tyle lat mielicie o niej wątki. Na początku ponizajace ją, wysmiewające jako naiwną idiotkę i brudaske, potem jako wredną sukę, bo mającą szybsze i celniejsze riposty niż król tego forum i jego świta płci obojga, w tym panie nauczycielki prowincjonalne, nie tylko warszawka, teraz jako grzeczną i cichą, ułożona i kulturalna kobietę. W międzyczasie również jako bezwzględna i dosadną babę a raczej babochłopa, bo broniącą się skutecznie przed wami. Czy to jest historia nudnej kobiety?

Gość gość
15.32 to nie wszystko ,dodaj jeszcze narkomankę rzekomo,puszczalską kurfe rzekomo,prostytutkę rzekomo ,złodziejkę rzekomo,pijaczke rzekomo ,rozkładającą nogi rzekomo , rozwalająca czyjś zwiazek rzekomo ,zgwałcona przez męża rzekomo,chora psychicznie rzekomo...itd itp.!!!wszystkie te wyzwiska i oszczerstwa miały miejsce w realu !

Gość gość
aha no i jeszcze w admicie też,tam została wyzwana od narkomanek i pijaczek,w drodze do pracy do sg-techu została wzieta przez policje za prostytutkę bo wsiadała do autobusu w miejscu gdzie nie było przystanku,jak to nazwac inaczej ? wredne i podłe!!! to mało powiedziane!! tu do sądu trzeba iść!

Gość gość
13.37 Nie w realu tylko w necie, realnie nikt jej tego nie powiedział, co myśleli, to nie wiadomo, ale z tych powodow spotkala sie z oatracyzmem, wysmiewaniem i poniżaniem w realu, dlatego tez ostatnie kilkanaście lat jej życia to nauka samotnosci, hartu ducha, to czas utraty zaufania do innych, utraty tzw przyjaciół, ale rez iskeycie siebie prawdxiwej, z czym wiazaly się kolejne cierpienia wynikajace z niezrozumienia przyczyn i celowości jej innosci. Męża nie ma i nie miala.

Gość gość
w realu i w necie! miejsca zostały wymienione,praktycznie wszystkie miejsca pracy!są świadkowie!

Gość gość
15.43 bzdury, nie wymyślaj Jakubie, tego nie było. Ty uznany zostałeś za rajfura za udostępnianie jej sexlalki a prz3z co ja nazywaliście prostytutka, choć jest w tym błąd, ponieważ nie tylko rajfur pobiera gratyfikację ale i prostytuka a ona siła rzeczy nie otrzymała nic.

Gość gość
Faceci lubią miłe kobiety. Gdy przy okazji są one jeszcze ładne to już wogóle jest super. Dziwne, że masz taki problem.

Gość gość
Może napisz jakie tamta ma zalety któych ty nie masz

Gość gość
Nie jestem autorką, ale może podpowiem - faceci generalnie nie lubią kobiet mądrzejszych od nich, silnych i pewnych siebie, co nie znaczy, że niepłaczących i jak tarany idących do przodu. Bo kobieta jest kobietą, płacze z radości, gdy zda egzamin na prawo jazdy i ze smutku, nie poddaje się w walce z przeciwnościami i przeciwnikami, ale lubi silnych mężczyzn. Jesteśmy pełne sprzeczności, ale dlatego nas kochacie. Nie którzy z was nawet kochają mądrzejsze od siebie kobiety, ale to tylko kwestia ich dużej mądrości.

Gość gość
nagle nie ma męża? a to ciekawe bo jak ją stalkowaliście na telefonie w bibliotece to pisaliście,,nie masz wcale piersi a twój mąż musi ich szukać jak igły w stoku siana'' Marzena prosto w twarz jej wykrzycała chamsko że jest za smutna bo ma się uśmiechać do klientów mówiąc,,nie masz humoru i nie umiesz udawać to sobie k***a przyklej na siłę ten uśmiech na twarzy bo masz być miła!sztucznie miła jak ona oczywiście. potem w paraiso Jola posadziła ja o kradzież biustonosza mówiąc ,,nikt inny nie mógł tego zrobić bo tylko ty masz taki mały rozmiar''a już nader infantylnym było mówienie menadżerki że ma ,,misję do spełnienia '' która miała na celu nauczyć ja jak się ,,kapać''

Gość gość
16.12 po co piszesz te bzdury? Żeby zniknęła prawda w morzu bzdur? Jakubie spróbuj być normalnym facetem, któremu można zaufać i uznać za mądrego.