Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poraz kolejny moja miła osobowość przegrała

Polecane posty

Gość gość
nie mieszajcie do tego Jakuba ,Kuba zna ją dopiero rok i nie utrzymują żadnego kontaktu ,są jedynie znajomymi z uczelni.

Gość gość
16.15 prawda???? wy i prawda?!! masakra!! właśnie po to piszę żeby prawda wyszła na jaw co robicie wredne padalce! Jesteście jak jedna wielka mafia!już nawet Piranię w to wciągacie!!!!!

Gość gość
trudno nie być smutna jak ma się w domu psychopatę i kurfiarza

Gość gość
16.05 wlasnie ja w niej zalet za bardzo nie widzę. Ma maly biust, wlosy disc dlugie na rekach no i ten chamski charakter. Moze podoba im sue w niej to ze jest taka wredna i dostarcza im emocji. No nie jest jakas brzydka, ale super tez nie jest. Chodzi na solarium wiec to jej troche dodaje urody i ma czarne, kruczo czarne wlosy czyli nie jest to slowiańska uroda.

Gość gość
15.54 były pyskówki w realu i słowna napaść w koamie ..do tego stopnia ze kierownik główny przyleciał,w bibliotece ,w paraiso i w feniksie oraz w admicie!wyzwiska oraz agresja a nawet reakcja histeryczna z pokazaniem włącznie środkowego palca -w koamie -takiej miłej inaczej -karoliny .W feniksie roznoszono tresci ze jest,,psychocznie chora'' co jest absolutna bzdura i nieprawdą!

Gość gość
16.24 nagle przekręcasz zeby nie wyjśc na chamkę?opis nie pasuje

Gość gość
Nie rozumiem jak zeby nie wyjsc na chamle? Jak opis nie pasuje no tak to wyglada. Ale mysle ze nie o wyglad tu chodzi a o charakter. Ona daje mu jakies emocje, bo tak się do niego zachowuje, ja nie i tak pewnie to wygląda.

Gość gość
a co cie czyj biust obchodzi? patrz swojego ! chamka jak ta karolina z koamu która bezczelnie kazała jej zrobić sobie silikony przy ludziach ,uwierzcie blachary i pustaki ze charakter jest dużo ważniejszy!Marzena i kaska to samo zamiast przynosic do biblioteki powypychane cycniki i jeszcze komuś je wpychać to wzięłybyście sie raczej za swoje wredne charaktery ,chcecie w tym chodzic to wasza sprawa nie wpychajcie innym w podły sposób!

Gość gość
16.36 to przeciez caly czas mowie k***a ze o charakter chodzi. Czytaj ze zrozumieniem...

Gość gość
18.12 dzisiaj chodzi o cycki, kasę, lody, szybkosc w przejściu do seksu, młodość, to wszystko można zmieścić w obszernym pudełku z napisem " charakter".

Gość gość
syliwa, zamknij juz te swoje poryte fantazje i skoncz opisywac swoje zalosne zycie - nikogo to nie obchodzi, zasyfiasz nie swoj temat, paranoiczko.

Gość gość
Psychopata ciągle szuka podobnych sobie:/ nie tutaj, zboczencu, w alkowie ja znajdziesz, siedzi z miską z wodą w zębach i czeka na pana.

Gość gość
przymknij juz nudny pysk schizofreniczko i idz przynudzac jakiemus psychiatrze. jestes zadna i gowno mnie obchodzi twoje zalosne zycie, jedyne czego szkoda, to fakt, ze jeszcze trwa i o nim przynudzasz.

Gość gość
Chciałam napisać coś do autorki, ale widze, ze ta j******a Sylwia przejęła temat i go rozj***la:O

Gość gość
2.57 Kubuś się zdenerwował? A czym Kubusiu? Masz parcie na któreś zboczenie a nie ma narzecxonej obok? Czy jest ale ma większe parcie i juz z sił opadłeś? Jeszcze żyje a tak się starałeś to moje marne życie zakończyć:/ tyle starań na nic. Nie martw się na pewno umrę, tylko nie mogę obiecać, czy przed tobą, byś mógł potesknic za mną jeszcze bardziej.:/, jak teraz orgazmy nie pomagają zapomnieć mnie, to co będzie jak mnie nie będzie? Tęsknota cie zabije, nie prostata, tylko ze jej się nie leczy.

Gość gość
idz sie leczyc psychiczny poj***e w kazdym swojego ukochanego widzacym, zalosna jestes z ta swoja paranoja, czemu sie w koncu nie zabijesz, przynajmniej bedzie spokoj, schizujaca idiotko

Gość gość
Tak czytam .... wszystko ,wymieszane poprzekręcane , żeby tylko pisać i pieprzyć . Tyle lat minęło,a jak widać temat dalej aktualny ,chociaż ,tak z pewną nieśmiałością do niego teraz podchodzicie .Ktoś wam jajka wybrał? Jakub, kubuś, bubuś jak za dawnych dobrych lat,psycholożki i wklejki tylko wam brak .Aaaa Sylwia z parasolką ich zastępuje ! O logowanych nie będę wspominać,na razie ! Nic nowego ,choć forum inne. Skrzywdzona , zniszczona ,wyśmiewana ,wow ! Nie pochlebiajcie sobie aż tak bardzo ,bo pomimo waszych starań ,stało się chyba coś odwrotnego ! Wy dalej gnijecie w internecie ,cuchnie od was wszędzie , a ona żyje i ma się dobrze ,pomimo !

Gość gość
panowie lubią zdobywać :) pewnie wyczuł, że Tobie na nim zależy i dlatego uciekł nie jest to wina "bycia miłą"

Gość gość
mili mają przechlapne a jak ładni to w ogole mają kiepsko dlatego ja taka jestem i się z tego cieszę ;-) gdyż mam niebanlna osobowość jestem nudna, niepozorna i nie rozkraczona w pogoni za wszystkim jak te rozdziawione Chanie z ITVU ;-) taka chania to ma p********e dopiero a jest inna niż my normalne kobiety nudne i niepozorne ehehehehe

Gość gość
chaniu nie walcz z naturą uzywaj innych kosmetyków np. szarego mydła, piachu i tary _) taki peeling wygładzi i uczyni z ciebie Damę godną Kubusia Puchatka a jak dołączy do Was Krzyś to pobawicie się w gang-bang - japońskie dziewice to uwielbiaja bo mają małe skrytki